otobüse binmek

cevizlisucuk
sadece çomarların yapabileceği eylem biçimi. sahi o mide bulandırıcı uzun araçlarda birbirinizi koklaya koklaya gitmek mutluluk mu veriyor?
bunu her düşündüğümde ünlü düşünür esra erolun şu sözleri aklıma geliveriyor
''Ciple giderken otobüstekileri görünce ağlıyorum''
9
yokbeolm yokbeolm
toplu taşımanın "çomarlık, eziklik vb" olduğunu zanneden sizlerin sürekli bireysel araçlarını kullanarak bir yere gitmesi sonucu trafik ve hava kirliliği oluyor, bil istedim.

not: şahsi aracı olmayan öğrenciler, ya da bir araç almaya parası yetmeyen insanlar da mı çomar? beyin var kafanın içinde, kullan istersen arada sırada.
cevizlisucuk cevizlisucuk
şahsi arabanız yoksa çıkmayın kardeşim dışarı yada semtinizde takılın. ben cipimle gezerken tıkış tıkış insanları görüp iğrenmek zorunda mıyım?
hena hena
Cevizlisucuk bu girinde ironi mi yapmaya çalıştın,anlayamadım açıklarsan sevinirim
cevizlisucuk cevizlisucuk
hayır hena hanım gayet ciddiyim
hena hena
Üzücü bir durumun içerisindeyim. Ben bir öğrenciyim ve giderlerim doğrultusunda ya yürümek ya otobüs başka tercih seçeneğim olmuyor. Belirtmek isterim ki gerçekten dusunceleriniz beni mahvetti.
grifingoo grifingoo
Uçağın da var mı at sucuğu?
riseofanarchy riseofanarchy
Herkes senin kadar şanslı olamıyor. Tavırlarından ve konuşmandan çıkardığım kadarıyla 22 yaşından büyük değilsin. Ve buna bağlı olarak bindiğin, tabirin ile "cip" bizim anladığımız kadarıyla jeep tarzı aracınız baba parası ile alınmış olsa gerek. Ki bu yüzden asgari ücretle çalışan işçileri, maddi durumu zayıf olan öğrencileri asla anlayamayacaksın. Ve insanlar anlayamadıkları şeyleri kötülerler-dışlarlar. Sen de bu topluluktan birisin. Sana hakaret etmeye bile değmez.
cevizlisucuk cevizlisucuk
fazla damarınıza bastım galiba, bir tur attırayım mı ?
grifingoo grifingoo
Bengay nerde ya? Bengay kardeş bi tur bindirtmek istiyomuş bu arkadaş. Binsene.
bu başlıktaki tüm girileri gör