linux

lexxpowder
Yeni aldığım laptopumda yüklü gelen işletim sistemidir.

Tamam her şeyi çok güzel olabilir, ama bana windows lazım. Gerek destekdikleri programlar, gerek oyunlar yönünden windows su an ihtiyacım olan işletim sistemi. Ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. Bilen varsa mesaja açığım.
7
deist imam deist imam
Windows kurmak eski versiyonlarda zor değildi sadece uğraştırıyodu ama yeni nesilde nasıl bilmiyorum. Çok acil ihtiyacın varsa çevrendeki bilgisayarcılara gidersen kurarlar. Biraz pahalı olur ama nasıl oluyosa artık onlar daha hızlı kuruyo
lexxpowder lexxpowder
Ya asiında biliyorum kurmayı ama linux varken bi fark oluyor mu onu bilmiyorum. Netten arastırdıgıma göre de varmış. Bilgisayacılara güvenmiyorum eski laptopumun mentesesi yerinden oynuyor diye verdim adamlar işlemciyi falan çatlatıp çöp etmişlerdi.
deist imam deist imam
Bizim lisedeki sistemlerde hem linux hem de windows vardı bir zamanlar. Microsoft programlarının hepsinde uyumluluk sorunu gösteriyodu. Muhtemelen oyunlarda da aynısı olur. Çünkü bütün programlar esas olarak windows için üretiliyo
lexxpowder lexxpowder
Aynen oyle. Cogu oyunu desteklemiyormus. Eve ulasabilirsem basliicam degistieme islemine
lexxpowder lexxpowder
kanka bişey dicem ama götünle gülersin. linux değil enless oc diye bişeymiş ahsfkjahsfajkbajsfbsaf amk ya sabahtan beri linux to windows diye ugrasıyorum.
deist imam deist imam
O ney la. Enless oc küfür gibi
lexxpowder lexxpowder
hahah. caktırmadan küfür de sıkıstırmıslar araya aq. neyse hallettik de kurtulduk sonsuz ocdan asmkfnasf
bu başlıktaki tüm girileri gör