Laik itiraf

madamcourtezan
Fetöcü bir aileden geliyorum. Fetö kelimesinden de bir hayli tiksiniyorum. Cemaat kavramı geçen herhangi bir şeyden hoşlanacak değilim ama ailem gibi bu 'fetöcü' sıfatı yapıştırılmış kiminle tanıştıysam, sevdim o insanları. Yanlış şeyler yapacaklarını, hele de bizim kıytırık ülkeyi ele geçirme planları yapacaklarını hiç sanmıyorum. Ne de olsa bu insanlar dünya çapında bir yere gelmiş. Her neyse kısaca 'fetöcü' diyip onları hapishanelerde süründüren, tanımadan terörist damgası vuran herkesin bir gün cezalandırılmasını istiyorum. Hiçbir zaman onlar gibi olamam. Ne ailem ne de hoşlandığım diğer insanlar kadar ahlaklı değilim. Ben yaradılıştan yanlışım muhtemelen. Yanlış bir zihinle, yanlış bir ailede, yanlış şartlarda yaşıyorum. Küçükken inanırdım mesela dua ederdim. "Allahım hem ailemin hem de arkadaşlarımın seveceği biri olabilir miyim?" Diye bir de izin alırdım. Daha sonralardan bu duam gerçekleşti belki de ama üç karaktere bölündüm ben. İlki iyi aile kızı, inançlı ben. İkincisi arkadaşlarıyla zıvanadan çıkan, dobra ben. Üçüncüsüyse gerçek ben. Üçüncüsünü tanıtmaya korkarım mesela. Beni artık sevmezler, bir daha yanlarında istemezler diye. Üçüncüsünü kendime bile anlatamadım zaten... yaralanmaktan çok hoşlanırım mesela. Bu fiziksel de olsa zihinsel de olsa bana bir şeyler kattığını hissediyorum. Belki de hep kendimi kandırıyorum. Belki de sadece acıdan hoşlanıyorum. Her neyse. Yaşıyorsam tek bir şey için, o da yardım etmek. İnsanların, hayvanların, dünyanın... tüm yaraları silip, kendime bulaştırabilmek için yaşıyorum ben.
5
faun faun
gerçek seni seven gerçekten seni sevecektir. bizim lisede de zamaninda ayni senin gibi bir çocuk vardı fetullah hoca falan derdi durmadan abilerde kalirdi, sonradan çocuk gerçek kendini ortaya çıkarınca çok sevdik hala daha konusurum, hatta şuan whatsapp dan konuşuyoruz. eski günlere gülüp geçiyoruz. sende geçmişini geride bırakıp kendin olmaya bak
yassikoheninoglu yassikoheninoglu
ne olmuş ailen fetöcüyse,bu ülkenin cumhurbaşkanı bile fetöcüydü.Hepsi çark etti,çark etmeyenler suçlu oldu. Senin ailen fetöcü diye konuşmayacak kişiye sktiri çek zaten. üniversitede en yakın arkadaşlarımdan biri cemaat evinde kalıyordu,ateist olmama rağmen evine davet etmişti. Gittik muhabbet ettik,yedik içtik. o çocukların günahı ne darbe yapanlar utansın.
madamcourtezan madamcourtezan
Fetoöcüymüş değilmiş çok da umrumda olduğu söylenemez. Benim ailemdekiler kötü insanlar değil. Fetöcü dendi diye de gocunacak değilim. Herkesden çok ben biliyorum onları, ben biliyorum onların yaptıklarını yeter bu bana. Dahası hiçbir zaman beni cemaattir bilmemnedir işin içine sokmaya çabalamadılar. Tek söyledikleri "bu gönül işi. İstersen yaparsın." Oldu. Ben gurur duyarım onlarla.
yassikoheninoglu yassikoheninoglu
aynen. zaten dün hocamız diye yere göğe sığdıramıyolardı,bugün millete fetöcü diyorlar çokta tın. takıl kafana göre..ailen doğrudur yanlıştır birine inanıyorsa,diğer insanların dediği çokta umrunda olmasın, ki zaten öyleymişte. en iyisini yapıyorsun. Başka arkadaşlar bulunur ama başka aile bulunmaz.
rigmo rigmo
Dunya sen varken var sen yokken yok. Gozlerini kapattiginda sokayim dunyaya kim ne dusunmus kim ne diyor. O yuzden birak her seyi ve dunyaya tam merkezine kendini koy artik dusunme bu tarz seyleri. Nefretten ve kinden kurtul. Insanlari sevmeye calis hayvanlara asik olmayi dene. Yok o fetocu bu bilmemne birak hepsini kenara ve aynada gordugun insani uzme kafasina bir sey takmamasini soyle.
bu başlıktaki tüm girileri gör