tanrı kuran ve evrim

düzadam
kanıtlanmış yapılan tüm testlerden geçmiş bir teori olan evrim teorisini yıllarca inkar edilmiştir bu coğrafyada.

artık dünyada bilimsel çalışmalar açısından başı çeken ülkelerden diğer ülkelerede, üniversitelerde bilimsel bir gerçek olarak öğretilmesiyle oluşan tutumu inkar edemeyeceğini anlayan islam sözcülerinin tartışma konusudur.

amaç inanan islam halkının sorgulama yetisi kazanmaması yönünde hamle yapmaktır. hamle olarak gerçekten çok doğru bir hamledir, çünkü bu anlayışı yavaş yavaş kabul ettirebilirler birden çıkıp söyleyemezler.

uyutma çabalarınız harika akıl dolusunuz tebrik ediyorum.
6
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Bunun sorgulama yetisi ile ne ilgisi var yahu.
düzadam düzadam
giriyi anlamayanlar için buraya edit olarak giriyorum:

dostum evrim kabul gören gerçek bir teoridir bu teoriyi kabul etmeme çabalarının yetersiz kaldığı yıllardayız artık sike sike kabul etmek zorundalar. hangi din olduğunun bir önemi yok. sike sike kabul etmek zorunda olduklarını bildikleri için tv programlarında çıkan bazı kamiller kuran evrim ilişkisi hakkında inceden halka iyimser yaklaştırma çabaları vermek istemektedirler. ve halk evrimi anlamadan dinlemeden kabul etmeye itelenmek üzere bu kısa zamanda oluşacak birşey değil. böylece evrimi kabul eden halk dini sorgulamayı gene reddetmiş olucak. ''müslümanım maymundan geldim'' kafası oluşturulacak
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Anladım. Yaklaşımını oldukça değerli buluyor ve seninle ayni fikirde oldugumu belirtmek istiyorum. Ilk etapta gercekten idrak edemedim. Gercekten bu yaklasimini takdir ediyorum. Ama o kadar genelleme yapmamakta fayda var bence. Yani herkesin amaci bu degil en azindan.
düzadam düzadam
teşekkür ederim. dil ve anlatımım kötü olduğundan normal giri girerken pek anlaşamıyorum sözlükle zaten :D
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Ahahaha :) sorun değil hiç birimiz kusursuz değiliz zaten. Belki de sen doğru anlatmışsındır ama bizim idrak mekanizmamız anlamaya elverişli değildir. :)
düzadam düzadam
est. dostum yok öyle birşey.
bu başlıktaki tüm girileri gör