yazarların gurur duyduğu özellikleri

codex cumanicus
siyasi , politik ve ideolojik tartışmalarda istisnasız her görüş grubundan insana sağlam argümanlarla yokuş yapabilecek donanıma sahip olmak.

Evet sözlük , bu köyün delisi benim. Erken yaştan süregelen birikimimle öğrendiğim en elzem edinimlerimden birisi de (bkz:göte göt demek) . Zaman, mekan ve şartların namüsaitliği farketmeksizin sunduğum argümanlarla bir sosyaliste, cemaat yanlısına, akpli hükumet taraftarlarına, ülkücüye , anarşiste ve komüniste bile saydırabilir nitelikte biriyim.

Bu sebeptendir ki bulunduğum ortamlarda pek sevilmem. Eminim vardır çevrenizde bu ayarda yazarlar, çünkü sürekli birilerinin ayağına taş gibi batarsınız. Solcusu faşist, dincisi ateist, ülkücüsü gomünüst ilan eder sizi. Uyumsuzluğunuzla dikkat çekersiniz.
3
rigmo rigmo
aynen katılıyorum. bildiğim ve doğru olduğunu düşündüğüm şeyin arkasında durursan, genelde sinir bozucu biri olursun. benim arkadaş çevrem beni bu yüzden belki de çok sever. hep bir şeyler yapmak için beni ikna etmeye çalışır. sanırım bu çevreye sahip olduğumdan ötürü biraz şanslıyım. ama normalde dediğin gibi sevilmez böyle insanlar.
laiksavar laiksavar
onlardan biri de gözünüzün önünde. bkz: ben.
ulcuran ulcuran
komunist ülkücü ilan etmiyor mu?
hayır etmiyorsa komunistsin
bu başlıktaki tüm girileri gör