htkp

atticus finch
tkp ismini revizyonist kemal okuyan grubundan daha çok hak ettiğini düşündüğüm parti. diğer grubun aksine kuh'a daha yakın olmasıyla ve sokak siyaseti eğilimiyle biliniyor. yalnız, yine de ne gerek vardı bir isim üzerinden o kadar kavga etmeye? kavganın ertesi günü yandaşların hepsi "komünistler birbirine girdi" diye başlıklar attı, sosyal medyada "kendi taraflarını bile bölüyorlar" diye alay konusu yaptılar. uzun vadede bu konu hepimizin zararına oldu. fraksiyonlar arası mücadele ideolojik tartışmalar ile sınırlı kalmalıdır. birbirinizle kavga edecek kadar güçlüyseniz o gücünüzü faşistlere gösterin.

bu arada genelde erkan baş bu partinin başkanıymış, veya solda söylendiği üzere "genel sekreteri" imiş gibi algılanıyor lakin htkp kolektif liderlik ile yönetilir. kararları merkez komite alır yani. erkan baş yalnızca parti sözcüsüdür ve merkez komitenin bir üyesidir.
1
deist imam deist imam
Esasında en iyisi haziran hareketinin partileşmesi olmaz mı. Eylemde birliktelik var ama farklı partilerde olunca insanlarda bölünmüşlük havası oluyo.
bu başlıktaki tüm girileri gör