tartışma

deist imam
Bu başlığı ilk açtığım zaman açma sebebim dehumanize ve herr müller(çoğunlukla diyelim) arasında geçen ve artık iyice saçmalaşan siyasi tartışmalara yönelikti. Ama şimdi görüyorum ki o iki arkadaşın tartışmalarında hiç bir olay yokmuş. Bugünkü olayın yanında onlar gerçekten masum kalıyo. Sözlükte bel altına vardı artık tartışma. İki kişi belaltı sözlerle kavga ediyo bunu görenler taraf tutup bu sefer birbirleriyle kavga ediyo yeni kavgalar çıkıyo ortaya. Kavga değil mitoz bölünme gibi amk. S*keyim sizin kaosunuzu lan. Gidin kişisel ne bok probleminiz varsa özelden konuşun. Harbiden yeter artık amk.

Not:argolar için olayla alakası olmayanlardan özür dilerim.
7
demhatcelik demhatcelik
yav siyasi deyip de olayı küçültmeye çalışma imam herkes ne için tartıştıklarını biliyor
deist imam deist imam
Bal gibi de siyasi tartışmaydı o. Ama bugünden sonra onlar gözümde gayet medeni bir tartışmaya döndü
anne boleyn anne boleyn
bel altından vuran kişi eileendi özelden de söyledim gene söylüyorum
deist imam deist imam
Valla bu entryde aslında yazmak istediğim çok şey vardı ama yazmadım. Çunku yazsam bayaa bayaa kötü yazacaktım. O yüzden bu tartismanin icine beni çekmeyin. Cidden böyle iğrenç bir konunun bu sözlükte konuşulması bile utanç verici
anne boleyn anne boleyn
onu dünkü bok olan yazara söyleyeceksin
ickial ickial
onun bel altı vurmasına fırsat veren de şu an hesabı donuk olan eski bir admin. düşmanımın düşmanı dostumdur diyip aptal bi ittifaka girdiler büyük ihtimalle. seni severdim çiçek ama çok üzdün belki de bugün eileen in saçmalamasında senin de payın var.
deist imam deist imam
Ona da söyledim zaten bunları özelden paylaş diye
bu başlıktaki tüm girileri gör