dehumanize

kargalı karga paşa
Sözlük kurallarını çiğneyen yüzlerce davranış sergilemiş her seferinde kendisinin masum olduğunu dile getirmiştir. Bu sebeple aldığı cezalar affedilmişti. Bendeniz suçlu olduğunu bildiğim konularda dahi kendisinin suçlarını görmezden gelip iyi niyetle yaklaşmaya çalıştım. Kendisi özür diledi tekrar aynı hataları yapmayacağını belirtti yüzlerce kez.

Vuku bulan bir olay sonucu benim anlatmak istediğimi istediği gibi anlayarak beni tiye almasına bu şekilde entry girmesine bile göz yumup kendisine elleşmedim. Sesim çıkmadı. Discordda öyle burada farklı konuşmasına da aldırış etmedim. Kendisi için tekrarı halinde bu kez ban değil silik yemesi konusunda karar aldık ve kendisi de bunu kabul etti.


Dün kendi fikirlerine zıt olan üyelere alenen hakeret ve küfür ederek akabinde adminlerimizden birine de küfür ve ithamlarda bulunup sslerini burada paylaştı. Ss paylaşımı öncesi kendisinin istediği anlaşma gereği zaten hakaret ve küfür anında aslında silik yiyeceğini biliyordu. Artık geri dönüş yoktu.

Giderken madem gideceğim biraz kaos yaratayım dedi. Akabinde yönetime ve diğer yazarlara sataşmaya tahrik etmeye devam etti. Konuşmak için discorda çağırdığımızda da aynı çirkinliğe devam etti.


Üstelik bir gün önce diğer yazarları tahrik etmek ve banlattırmak için böyle sivri yazdığını biz yöbetime itiraf etmiş "onlarda akıllı davransalardı napalım?!" minvalinde konuşmuştur.

Bu haklı sebeplerle kendisi silik yemiştir. Bu gün yaptıklarından sonra üzüldüm mü? Hayır!

Dip Not: kendisi beni türk olmakla itham etmektedir ancak ben bir pontus rum asıllı türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. Buradan tekrar belirtmek isterim. Kendisi ırkçılık vb iftiralara girmek isterse yan hesap vb metodlar ile bilinmelidir bu gerçek.

Sevgiler.
1
anne boleyn anne boleyn
SERİ FAV
bu başlıktaki tüm girileri gör