dehumanize

ickial
tek merak ettiğim şey bu yazarın profilinde neden kaos admin yazmış olduğu... (şu an yazmadığını biliyorum) her silik yiyişinden sonra rutin olarak geri sözlüğe alıp, tekrar aynı hareketleri sergilediğini görünce (görmemeyi ummak aptallık olurdu) bu başlığa ölümüne nefret kusulup tekrar silik atılıyor. yahu bir kez banlayın, bir daha da müsaade etmeyin gelmesine.
her defasında geri getirilmesinin açıklamasını bekliyorum yetkili kişilerden. (sorgulayıcı ve sert üslupla sormuyorum yanlış anlaşılmasın) sadece beni sözlüğe yazmaktan alıkoyan şey yönetimin verdiği kararlardır. bunu da burada açıklamış olayım.

edit: 18 kasım 2017 düzenlemesidir. tekrardan sözlüğe başka bir hesapla gelmiş olması bu entrymin altına bırakılan yorumdan sonra çok şaşırtıcıdır. böyle yazarları boomerang yaptıgınız sürece kimse ne sözlüğü sallar ne de sözlükteki kuralları. bu esneklik biraz rahatlık olmuş.
1
odin odin
Sözlükte online sayısı azaldığı zaman kaosla online sayısının artacağını farklı görüşte ki insanların konulara dahil olacağı düşünüldü. Pek içim elvermese de yapıldı. Bir müddet ilgilenemedim sözlükle ancak geldiğim zaman işin çığrından çıktığını gördüm. Gereken müdahaleyi yaptım. Ben yönetimde olduğum sürece dehumanize bir daha bu sözlüğe gelemeyecek. Temin ediyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör