Sözlükte ırkçılık yapanlar

deist imam
Hepsi yanlış yapıyo. Fiziğin bir tane temel kuralı vardır. Fizikte her şey bu kural üstünden gelişmiştir. O da etkiye tepki prensibi. Her şey etkiye tepkidir. Irkçılık yaparsanız tepki görürsünüz. Bel altı vurursanız tepki görürsünüz. Saldırganlaşırsanız tepki görürsünüz. En yakınlarıma da tepki gösteririm. Bu sözlükte en çok mesajlaştığım ya da etkileşim kurduğum yazarlardan birisi kemalisthatun mesela. Ona da gerekli yerde tepki gösteririm. Bir şey yanlış olduğu ve bunun düzelmesini istediğim için tepki gösteririm. Banlanmış olduğu dönemde dehumanizenin geri dönmesini isteyenlerden birisiydim. Ama ona da tepki gösterdim. Hatta ona daha sert tepkiler gösterdim çünkü etki fazlaydı. Görüslerini en beğendiğim yazar kesinlikle atticus finchdir bu sözlükte. Ama onunla da tartıştım burada. Lea yazılarını beğendiğim bir yazar mesela. Ama bugün onun bana söylediği bir şeye de tepkimi koydum. Adminlerden tepki gösterdiklerim de oldu. Hepsini etki tepki prensibi üzerinden gösterdim.

Ama benim bu sözlükte hiç yapmadığım bir şey var. Hiç bir zaman insanları provoke edici bir başlık açmadım veya provoke amaçlı bir entry girmedim.

Bunu buraya neden mi yazdım. Bu sözlükte çoğu yazar tepki gösterirken provoke edici bir dil kullanıyo da ondan. Tepki gösterin arkadaşlar, tepki. Ama provoke etmeyin. Şuraya günde 3-5 bir şeyler karalamak için giriyoruz. Gündelik hayatta zaten provoke edici üslup kullanan bir ton insan var. Bari burada olmasın bu tarz şeyler de bu sözlüğe girerken keyif alalım.
6
azadi azadi
Kaç yaşındasın sen?
deist imam deist imam
Hayırdır niye sordun
azadi azadi
Neden sordugumu söylersem başka bir soru mu soracaksın yoksa bu kez cevap mı vereceksin?
deist imam deist imam
16 yaşında olsam ne yazar 45 yaşında olsam ne yazar yahu. 11 yaşında harvard mezunlarının olduğu bir dünyada senin gibi türkiye şartlarında entelektüel sayılacak birisi gerçekten yaşa mı takıyo. Bunu gerçekten beklemeyeceğim ender yazarlardan birisiydin bu sözlükte
deist imam deist imam
Ha çok merak ediyosan söyliyim 22 yaşındayım. Gerçi bu bilgi ne işine yarayacak onu da bilmiyorum
azadi azadi
Şu yüzden soruyorum; bilinçsiz insanlarla tartışma işini birkaç yıl sürdürüp, bu süre içinde de kişisel gelişimini, bilgi birikimini yükseltmeye devam edersen, bir zaman sonra o insanlarda kendini, eski seni görüyorsun.
Bak canımın içi benim işim bu. İnsanları anlamak, tanımak, teşhis koymak...
Ama bir süre sonra katlanamıyorsun bu tiplere. Zira aradaki uçurumu daha net görüp, katlanamıyorsun... Anlatabiliyor muyum?
bu başlıktaki tüm girileri gör