unisex tuvaletler

vatanvehurriyet
bir de bunu özgürlük olarak lanse etmişler. bana gore her ne kadar ahlak normlarini pek benimseyen biri olmasam da dikkat cekmek ve biz ozguruz havasi vermek amaciyla yapilmis ahlaksiz, tepki cekmesi muhtemel bir harekettir.
jesus jesus
kimin ahlakına göre ahlaksız?
vatanvehurriyet vatanvehurriyet
laik sozlukte ahlakcilik yapacagim aklima gelmezdi ama turkiye ahlakina gore ahlaksizdir.
jesus jesus
o zaman sözlüğü kapatıp gidelim? ben anlamıyorum güya laik sözlük bura ama. sıçarım ahlakınıza bana bir şeyin etik dışı olmaması yeterli
radis radis
ahlak normlarını benimsemediğini söylüyorsun fakat unisex tuvaletler senin için"ahlaksızca" oluyor. kendinle çelişmissin
vatanvehurriyet vatanvehurriyet
bu dedigin olay fesi atip sapka takmak gibi bisey degil butun mahremiyetini insanlarin birlikte paylasmasi demek elbetteki bir iki hödük bu tuvalette taciz yapacak anlamiyor musun yoksa sadece bireysel bir dusunce yapisina mi sahipsin?
jesus jesus
ulan tuvalette ne mahremiyeti paylaşıyorsun sapık mısın? allam kafayı yiyeciğim. sanki biz erkekler tuvaletinde dal daşak geziyoruz veya kadınlar, kadınlar tuvaletinde memelerini sağa sola savuruyorlar. çek elini kasığından çek bakim.
peygamberdevesi peygamberdevesi
dostum. sence türkiye buna hazır mı? dondurma yiyen çocuklara tahrik olunan bir ülkenin vatandaşısın.
jesus jesus
üniversiteden bahsediyoruz burada. türkiyenin en önde gelen üniversitesinden. bağcılardan, ümraniyeden, üsküdardan falan değil türkiyenin her yerinden gelen insanların birer aydın olarak yetişmesi gereken bir akademiden bahsediyoruz.
peygamberdevesi peygamberdevesi
tuvaletlerin birleştirilmesi bana göre modernlik değildir.
jesus jesus
sen zaten modern veya seküler değilsin burda ne işin var onu da bilmiyorum
peygamberdevesi peygamberdevesi
senin için modern olmak nedir?
bu başlıktaki tüm girileri gör