berkin elvan'a küfür eden türkçüler

atticus finch
orul orul or*spu çocuklarıdırlar. gezide veya başka olaylarda ölen devrimciler hakkında, içlerindeki iğrenç etnikçiliği, su katılmamış egoizmi hiç utanmadan ortaya kusmaktan çekinmezler. türkçüler ve ülkücüler türkiyede sınıfına en büyük ihaneti eden kesimlerdendir. işin insanı üzen kısmı ise, çoğu yoksul halkın içinde büyümüş, emekçi ailelerin çocuklarıdırlar, lakin bir yaşam tercihi olarak faşist burjuva devletinin tuvalet kağıtlığını yapmayı seçmişlerdir.

"türkçüler dimeyin, insan diğil onlar .s" triplerine falan da girmeyin. biz türkçüleri tanımıyormuşuz da, normalde çok pofuduk insanlarmış algısı yaratmaya çalışmayın. zamanında kürtlere sözlü/fiziksel tacizde bulunan, milletin evine ırkçı slogan yazan, berkin elvan fotoğrafıyla "tekkaş" diye çocuk gibi dalga geçen salaklarla az birbirimize girmedik.
5
anne boleyn anne boleyn
ben de türkçüyüm ama böyle düşünmüyorum. belirttiğim halde gelip saldırgan bir tutum ile burada türkçülere saydırıp sövmen hiç etik değil. iyi niyetten, tatlı dilden anlamıyor musunuz?
atticus finch atticus finch
türkçülere sevip saydırmam gayet normal, nefret ediyorum çünkü onlardan. senin o tipler kadar vahşi olmamanın sebebi de kadın olmandır. belki saçma gelecek ama ben hiçbir kadının liseli türkçülerin veya ülkücülerin o eril ortamlarındaki kadar iğrençleşebileceğini, vahşileşebileceğini düşünmüyorum, aynı görüşü paylaşsalar bile.
anne boleyn anne boleyn
türkçü olup erkek olanlar da var sözlükte. onlara da ayıp ediyorsun
atticus finch atticus finch
banane, kendini bunlardan farklı görüyorsa üstüne alınmasın
anne boleyn anne boleyn
bunu hatırlatırım sana
bu başlıktaki tüm girileri gör