sözlükte atatürk ile ilgili başlıkların yasaklanması

realistlaik
atatürk'ün sansürlendiği bir sözlük mü? laik sözlük mü? katılmadığım ve şiddetle karşı durduğum fikirdir! ne demek atatürk'ü yasaklamak ya?

eğer atatürk bir yerde sansürlenecekse o da laik sözlük sosyal hesaplarında olmalı. ben atatürkçü insanlar burada diye geldim, ancak atatürk üzerinden prim yapmaya çalışan bir güruh görüyorum!
9
fucktoriyel fucktoriyel
atatürk'e giydirmenin serbest olduğu sözlük! şu sıra bundan ibaret
düzadam düzadam
atatürkün her inklabını her eylemini canı gönülden destekliyorum ve en sevdiğim liderdir önderimdir. ama bir futbol takımı değildir. bu sözlükte futbol takımına dönüşmeye başladı
morpheus morpheus
Tequila dostuma bu noktada katılmıyorum, evet Atatürk bir futbol takımı değildir. Futbol takımından vazgeçilir, Atatürkten vazgeçilmez. Entry yazarının belirttiği gibi biz buraya Atatürk'ün mirası olan laiklik için geldik, Atatürk içinde gitmekten çekinmeyiz. Bir huzur sağlanacaksa Atatürk ile ilgili başlıkların temizlenmesiyle değil, Atatürk için olumsuz başlık ve entry yazarlarının temizlenmesi ile sağlanmalıdır.
düzadam düzadam
morpheus dostum dışarıda bir çomara hz. muhammed hakkında kötü kelam etsek alacağımız tepkiyi hesap edebilirmisin?
ben tam olarak ediyorum buradaki eleştiri başlığıyla aynı tepkiler olacaktır. eleştirileri sansürleyerek yüce önderimizi, çomarların din tüccarıyla aynı kefeye koyuyorsunuz yapmayın. bu onu yükseltmiyor düşürüyor.
morpheus morpheus
problem de tam orada ortaya çıkıyor kardeşim ben hiç bir dini ortamda hz.muhammede hakarete varacak sözler söylemem konya gibi bir yerde deist olarak bir çok insanla dini konuşmalar yapabiliyor isem bu benim saygımdan dolayıdır. Ama adam gelmiş "laik" bir ortamda Atatürk diktatör diyor Atatürk aç halkın parasıyla Karun gibi yaşamış diyor. Bu demek oluyor ki biz saygı çerçevesini sokamamışız bu insanların gözüne.
realistlaik realistlaik
şu an takındığın tavrın bu başlığı açarkenki tavrınla aynı olmadığına inanıyorum. bir nevi geri vites. eğer başlığı açarken de bu düşünce içindeysen senden özür diliyorum. evet bu muhabbetler ata'nın değerini düşürüyor.

ancak, laik sözlük platformlarından atatürk resminin kaldırılmasında hala ciddiyim. bence moderatörler acilen bu işe el atmalı
düzadam düzadam
@realistlaik arkadaşım birinci girdiğim entry de ne gibi bir olumsuzluk var atatürke göre? atatürke övgüler saydıran entryler girmemiz atatürkü yüceltecekmi? aksine hiçbir değişim olmayacak atatürkü sevmeyen sevmeyecek. ama orda bahsettiğim yapılırsa atatürk'e söylenenen olumsuzlukların önüne geçicez. o başlıktan atatürk'e karşı art niyetli olduğumu çıkarıp geri vites yaptığımı düşünmene ayrıca hayret ediyorum. neyse

morp kanka ben hakareti örnek olarak verdim muhammed aişe ile 6 yaşında evlendi desek ne olur mesela? ben bu tutumdan bahsediyorum. neyse daha fazla münanzara yapmayalım gerek yok hepimiz aynı şeyleri istiyoruz.
realistlaik realistlaik
senin ilk başlıktaki zihniyetine göre şöyle bir yorum yapılabilir:

bu ülkede atatürk'e düşman olan pek çok insan var, özellikle doğuda. o halde tüm doğudan, okullardan, kamu kuruluşlarından vb. atatürk resimlerini toplatalım?

bu yorumundan geri vites olduğunu da anladım bu arada. iyi geceler
düzadam düzadam
ya bana söylermisin siz kimsinizde size geri vites yapacağım? bu mevcut hükümette atatürke hakaretten dava açılsa bana 1 kuruş ceza almam bana gelip neyin geri vitesinden bahsediyosunuz bunu anlamıyorum. ha çıkarımında harika tebrikler. putçuluğunuza devam edin maf ettiniz güzel insanı.
bu başlıktaki tüm girileri gör