sözlüğün karışması

lexxpowder
Herr muller ve kemalisthatun isimli yazarların birden banlanması, laiksavarın kemalisthatundan davacı olacağını iddia etmesi, admin ve modların faşizm sempatizanlığı yapması yönünde iddialar ve isimleri su an aklima gelmeyen bir kaç yazarın daha banlanmalarıyla sözlükte neler oluyor diye merak etmeme sebep olmuştur. Bir kaç gün önce hastaydım, arada bir açıp kapıyordum, simdi bir bakındım da bi bokta anlamadım.swh
Edit: rigmo'nun adminliği bırakması da söylentiler arasında. Diğer banlanan yazarlardan bazıları fyodorwel, grifindor, ghostrider, liberalist sanıyorum.

Edit2:olayları yüzeysel öğrenme şansım oldu. Çok yüzeysel değil ama çok detaylı da değil. Öğrendiklerim doğrultusunda yazarlığı bırakmış arkadasların yanlış yaptığını düşünüyorum. Tepkiniz bu olmamalıydı. Onlar Ne kadar açarlarsa faşik başlıklar, ne kadar ayarlarsa iftiralar, hemen altında biz bitmeliyiz. Banlanana kadar buna devam etmemiz daha iyin olurdu, kendimiz bırakmaktansa. Ki ben öyle yapıcam. Nerede PKK veya terör sempatisi gösteren bir girdi veya baslık görsem altına damlıycam. Sözlük benim için yeniydi daha 2 ay oldu sanırım ama çok alışmıştım ve içindeki görüşlere de saygı duymuştum. Ama bu olaylar neticesinde, gerek kadın yazarlara yürüyen adminler olsun, gerek özel mesajlarımızı okuyan modlar olsun, gerek terör propagandası yapmaya çalışan ve yapamayınca karşısındakini banlayan yönetim olsun hiç birine ne saygım var, ne inancım. Sözde laik sözlük, dışı altın kaplama, içi bok diyerek sözlerimi bitiriyorum banlanana kadar buralarda olucağımı da belirteyim.
Rigmo senin de alıcağın olsun, sahaları bıraktığın adamlara bak.
bu başlıktaki tüm girileri gör