sözlük mantığı

rigmo
artık bu başlığı açmanın zamanı gelmiş sanırım. yeni moderatör arkadaşlarında gelişiyle, biraz daha yazarlığa odaklanmak istediğimden, belirtmem gereken bazı şeyler var.
yazar arkadaşlarımız, öncelikle burası öyle sürekli geyik yapılacak bir yer değildir. gördüğünüz üzere bazı başlıklara izin veriliyor. hatta bilen bilir gecenin 3-4 ünde kalanlarla, sohbet başlığı açıyorum. dert dinliyoruz. sonra başlığı siliyorum. bunları elbette yapacağız. fakat maalesef görüyorum ki sürekli bir "geyik" yapma peşine düştük. dediğim gibi arada elbette olacaktır ki zaten yorum kısımlarında özgürsünüz, geyik yapabilin diye. ama belli bir zümreyi zan altında bırakacak başlıklarda ne demek oluyor? kapalılar bilmem ne, dinciler bilmem ne, takip edeni favlarım, zamazingoya zamazingolarımı zamazingolatmak için gittiğim zamazingocunun zamazingo tavırları sonucu verdiğim zamazingoyu zamazingolayamaması gibi, soru başlıkların ısrarla açılmaya çalışılması gibi faaliyetlerde bulunuyoruz. soruyorum neden?
her şeyin bir yeri vardır. havuza, takım elbisenle giremediğin gibi, bir yerde yemek yerken de mayo giyemezsin. neden ısrarla bunu yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum.
bakınız, kesinlikle karşılık beklemeden emek veriyoruz. vakit ayırıyoruz. burada olan çoğu yazarla, özelden konuşmuşluğum olmuştur. uyardığım, yeri gelip geyik yaptığım. hal hatır sorduğum. iki gün boyunca muhabbet ettiğim insan, yarın sözlüğü trollemeye çalışıyor. bilmiyorum bence ayıp.
velhasılıkelam kendi kırgınlıklarımı kenara bırakarak konuya dönüyorum. sözlük mantığı nedir?
sözlük mantığında, tartışmak veya cevap vermek yoktur. başlığın altında sadece ama sadece sizin yorumunuzu okuduğunu varsaydığımız kişi, konu hakkında fikir sahibi olmalıdır. o yüzden yönlendirmeler yapıyorsanız bunu fonksiyonel olarak belirtmeniz gerekmektedir. konuyu ilk açan kişi, ayrıntılı tanımı yapar, fikrini sunar ve kenara çekilir. daha sonra gelip yorum yapmaz. kendi gibi düşünmedi diye girip her girisini eksilemez.
-sert olduysa özür dileyerek bitireceğim konudur.
bu başlıktaki tüm girileri gör