evrim teorisini kabul etmiş müslüman

rigmo
Er ya da gec kabul edilecek olan sey olan evrime bir kilif uyduracak olmalarinin 1.05 orani var. Zaten simdiden mikro evrimi kabul eden hocalarin olmasi "loading%30" dememize yol aciyor.
Bu tarz insanlarla karsilasmadim, evrim hakkinda fikri olanlarin genelde musluman olmadigina dikkat ettim(10 da 7) biraz derine indikce, ya ben ne sacmalamisim diyecek insanlardir.
Hristiyan olan ev arkadasim can ile gecen sene gorusmustuk. Kendisi hristiyandir. Isa diye diye agladigini bile gordum. Velhasilikelam gelip bana "ya haklisin sanirim biyolojiyi evrimi gordukce hersey yalanmiymis diyorum" dedi. Bende "kafana takma boyle seyleri hislerinide hesaba kat" dedim ve konuyu kapattim. Cunku reddetmeye daha hazir degildi. Dinlerin yalan oldugunu dusunmesi ya da buna karar vermesi onu bosluga itecek psikolojik cokuntuler yasatacakti. Yeterli bilgi ve netlige kavusmadan ona bu konuda bir daha konusmama karari almistim. Ben inanmayan biri olarak cok kisiyi bu yoldan cikardim. Fakat hic birinde "inanma olum kizim" demedim. Kendileri cevaplari aldikca karar verdiler. Kimin inanip inanmadigiyla ilgilenmiyorum. Soru sorulursa cevaplarim. Boyle olmasi gerektigini savunuyorum.
3. Gozum yok iste bunun neyini anlatayim swh
bu başlıktaki tüm girileri gör