sözlüğün ortalama iq'su

laiksavar
içinde bulunmakla en çok katkıyı yaptığımı düşündüğüm ortalamadır. şu testi (https://www.zekatestimerkezi.com/iqtesti/iqTesti.php) çözelim bakalım ve görelim laik sözlük'ün ortalama iq!su ne kadarmış. bu test Performans IQ, sözel IQ, algısal muhakeme, sözel muhakeme, hız ve hafıza için puanlar verip bunlara göre bir puan belirliyor. benimki 163, inanmayana test sonucunu ekran görüntüsü olarak atarım.

not: test 30 dk sürmektedir. ben o kadar dayanamam diyenenin iq'sunun 90'nın altında olduğunu söylemektedir uzmanlar. nitekim 90 altı türkiye ortalamasıdır.
4
rigmo rigmo
Yahu yeni rekor zaten hintli bir cocuk tarafindan kirilmadi mi 162yle :D 1 puanla birinci mi oldu ahaha
laiksavar laiksavar
hocam hangi teste girildiğine göre değişir. bu test çok sağlam bir test değil. ve gerçek iq puanları böyle dandik testlerle ölçülmüyor, günlerce haftalarca sürebilen yüksek ücretli esas testler var. onların ölçümleri daha gerçekçi. bu ortalama bir değer söylüyor. ayrıca hintli çocuk 162 diyorsunuz ama 216 puanlı insanların var olduğu biliniyor dünyada. bunlardan biri de inşaat mühendisliğinde profesörlük yapan bir çinli abi. adını hatırlayamadım şimdi.
rigmo rigmo
Yahu bir zamanlar, dunyanin yasayan en zeki insani. Bir striptizciydi. Testlere gore degisir tabi o dedigin turkiye ortalamasi da oyle net degil. Digerleride. Bu tarz testlere itibar etmiyorum.
sincapla69yapanadam sincapla69yapanadam
30 dakika silksen yapmam
bu başlıktaki tüm girileri gör