emir

eileen
Bu üçüncü oluyor. Girilerini okuyup, banlandıklarını gördükçe şok yaşadığım yazarlardan biri.
Kim banlamış bu insanları? Üç beş ırkçı, asla muhatap alınmaması gereken ergenle haklı polemikler yaşadılar diye mi banlandılar?
Yoksa Atatürkçü görüşle ters düşüyorlar diye mi?
İkisi de geçerli sebepler değil. Şöyle bir profiline bakıyorum da, sözlükteki birçok, hatta %90 dan daha bilgili, kalemi kuvvetli, zeki insana benziyor.
Derhal banı kaldırılıp, özür dinlenerek sözlüğe davet edilmesi gerekilen yazarlardan
8
demhatcelik demhatcelik
oç boş orkço orgon. Banlayanın eline sağlık bölücü kürtçüyü
anne boleyn anne boleyn
bilmediğin konular hakkında ahkam kesip insanlara laf atma! burada yoktun bilmiyorsun! Türkiye'nin bölünmezliğini savunmak ne zamandan beri ırkçı ergence oldu. bir de seni moderatör yapmışlar gerçekten inanılmaz.
eileen eileen
Ben profiline baktım. Anayasaya aykırı bir söylemi yok. Sanırım senin, senin gibi düşünmeyenlerle ilgili bir hazımsızlığın var
eileen eileen
Senin profiline de baktım. Nick6 na şunları karaladım :
gayet sığ, ırkçı, insanların vatan, millet gibi değerlerini sömürüp, bir diğerininkini aşağılayarak popülarite edinmeye çalışan biri. dikkat ederseniz sadece değerler üzerinden tartışmalara ırkçı yaklaşımlarla girileri olan, bu yönde bir polemik, kaos ortamı yoksa herhangi bir kayda değer girisi olmayan biri.
bu tür insanların hem sözlüğe, hem ülkeye zarar verdiği kanısındayım.
demhatcelik demhatcelik
sen bunları karalamasan kemalisthatun da bir sıkıntı olduğunu düşünürdüm.Sen bunları söylediğine göre kemalisthatun'un gerçek bir vatansever olduğuna bir kere daha inandım
anne boleyn anne boleyn
bütün entrylerini mi inceledin? mesela türkiye bölünsün, pkk gibi dağa çıkıp silahlanmalı mı orası tartışılır dediği entrylerini de okudun mu? ah doğruuuu suç olduğunu anlayınca hemen düzenlemişti entrysini. ben senin için sanırım demiyorum direkt olarak asıl senin gibi düşünmeyenlere karşı senin garezin var. zira vatan savunanları bile ırkçı ergen diye ithamda bulunmak bunu gösteriyor. hı bir de dehumanize'ye gelirsek şayet bütün entrylerini bir incele :) ama aşağılama olduğu için bir millete kaldırılmıştır:) Atatürk ile ilgili yazdıkları durur gir de oku :) çok biliyorsun ya. daha yenisin yaşamadın görmedin, bilgin olmadan da fikir üretme
anne boleyn anne boleyn
teşekkür ederim tatlım zekiçocuk nickli arkadaşın da dediği gibi benim için bunları demeseydin kendimden şüphe ederdim :) sizin gibilerin bir numaralı korkulu rüyasıyım :) vatan sağ olsun :)
wine wine
Kemalist hatun tam bir fikir hazımsızısın. Sen bu sözlüğü haketmiyorsun. Girilerin yorumların miğdemi bulandırıyor. Herkesi terörist olarak damgalayıp kendine sözlükte bir otorite oluşturmaya çalışıyorsun. Vikipedi türkiyenin terörist denilerek engellendiği bu ortamda kişilere atfettiğin terörist kelimesi ne derecede hakaret sayılır orasını bilemem. Fakat şunu söyliyeyim, Tam bir sığ düşünceli ve saldırgansın. Sen günümüz tc hükumeti ile oldukça paralelsin. İki tarafıda ayırt etmiyorum birbirinden. Senin yerin bu sözlül değil bence.
bu başlıktaki tüm girileri gör