monster notebook

odin
Overrated olarak gördüğüm notebookdur. Ona verilecek para ile daha güzel notebooklar alabilirsiniz. Hatta üst düzey bir masaüstü bilgisayar bile toplayabilirsiniz.
Toplama mantığıyla iş yapar. Donanım olarak hiç bir şey kendilerine ait değildir.
Bir müddet sonra kasasından dolayı sıkıntı çıkarır...
8
lea lea
4bine kadar ödeme yapılabilecek en iyi Notebook hangisi olabilir peki? Fiyat performans olarak, monster en iyisi diye duymuştum açıkçası! Dolar nedeniyle, Notebooklar ciddi şekilde pahalı! Oyun amaçlı kullanılmayacak bir Notebook soruyorum, yalnızca office ve ekran çözünürlüğü mükemmel olacak! Bilginiz varsa, alırım bir dal seve seve!
odin odin
Araştırıp sana dönerim hocam... ayıpsın...
lea lea
Tamamdır, sevinirim!
lexxpowder lexxpowder
Bende monster alma taraftarıydım o yüzden başlığı acmıstım ama iki hafta önce acer aspire VX 15 aldım. 16 GB RAM gtx 1050ti ekran kartı 1tb HDD 128 GB SSD vs. Fiyatı 4.250 aldım ama şuan 4.150ye düşmüş indirim. Aynı özelliklerde monster 5 bine çıkıyor özelleştirdiginizde. Kesinlikle 4 bine 150 daha kolaybilirsen acer almanı tavsiye ederim.
lexxpowder lexxpowder
İşlemci de i7 7700hq yazmamısım.
lea lea
Hemen inceliyorum özelliklerini! İşlemcilerde henüz yeni serileri bilmiyorum, bir bakayım! Monster, şekilsel olarak kaba falan ama, içerik ve sağlamlık olarak iyi diyorlar!

Toshiba almıştım, satellite serisinden, yaklaşık 3 bin küsür ücret ödedim, 1 yıl dolmamasına rağmen, geçenlerde açılmadı, servise yolladım 3 hafta kadar önce, bugün aradılar, sıvı teması kaynaklı ana kart yanması, peki ücret ne kadar dedim, 600 euro dedi! 600 dolar da değil! Şuan laptop elimde kaldı resmen, ama evrak işlerim var, haliyle çok acil Laptop almam şart! Bunu da listeye ekledim o halde!
lea lea
Teşekkürler!
odin odin
acer aspire vx 15 çok sağlam laptoptur cidden bende önerebilirim...
bu başlıktaki tüm girileri gör