tkp 97 yaşında

peygamberdevesi
tkp güncel hali tamamen kürt sempatizanlığıdır. yazık verilen emeklere.
8
sadist penguen sadist penguen
güncel hali derken hangisinden bahsediyorsunuz? sol haber sitesini yöneten tkp ise bahsettiğiniz alakası yoktur. pkk'yı sürekli eleştiren, şeyh sait sempatizanı sözde komünist olan kürt milliyetçilerine cephe alan ve atatürk'ün verdiği savaşın değerini ve anlamını bilen sürekli gericilere karşı mustafa kemal atatürk'ün devrimlerini savunan parti mi kürt sempatizanı. kürt sempatizanlarının sürekli ulusalcı diye yaftaladığı tkp her zaman ilerici oldu. şeyh sait'i kürt diye savunanlara karşı, tkp'nin içinde şeyh sait'in gerici bir şeriatçı olarak mustafa kemal tarafından safdışı bırakılmasının değerli olduğu düşüncesi yatar.
peygamberdevesi peygamberdevesi
şehir ismi vermeyeceğimin tkp'de buluşmalara düzenli olarak gidiyordum oraya gidip görmeyen bilemez. onların yanında türk dersen faşistsin ama kürt dersen komünist oluyorsun. zaten hayalci hepsi.
twitter twitter
peygamberdevesi birçok fraksiyona bu yorumu yapsan belki tutar ama.tkp ye bunu demek ezberden osurma bile değil swh swh bu partiyi ulusalci diye elestriyorlar hatta kürtler kürt düşmanı diye elestriyor ne acayip yahu swh swh
atticus finch atticus finch
bu adam "neden önyargılı insanları sevmiyoruz?" sorusunun cevabı gibi resmen. bir partinin veya örgütün adında komünisti gördü mü "kürt ırkçısı" diye yapıştırıyor. söz konusu tkp gibi kürtlere uzaklığıyla eleştirilen bir parti olsa bile.
peygamberdevesi peygamberdevesi
ya gençler kaç kere partiye gittiniz söylesenize? ezberden osurma yapan ben miyim siz misiniz? ben gidip görduğümü söylüyorum.
twitter twitter
ben partiliyim.
peygamberdevesi peygamberdevesi
şehir?
lea lea
trump, türk sempatizanı olsa, ağzını yaya yaya bundan onur duyacak tipler gelmiş, köklü bir partiyi buradan vurmaya çalışıyor!
bu başlıktaki tüm girileri gör