laik bir hanim'in en bilgili sözlük yazarı olması

laik bir hanim
ayrıca megaloman olarak eklemeliyim ki en çok okuyan yazar da benim. Liberalist adlı at hırsızı yazar ve tayfası tarafından kabul edilmeyecek olsada gerçek budur.
13
i am groot i am groot
Liberalist adlı at hırsızı yazar ve tayfası çok iyi ya delireceğim ahahahaha
laik bir hanim laik bir hanim
soyunsam kan ter içinde kendini duvarlara vura vura masturbasyon yaparsın ama kalmış kadınlar mutfak robotudur diyorsun. or*spu evladı senin anan çamaşır makinesimi.
laik bir hanim laik bir hanim
marda tonne defakardo eksemi hırreme
i am groot i am groot
Yoo bebeğim yoo asıl sen senden daha başarılı daha donanımlı olan biri karşı cinsten çıkınca böyle boş laflar savuramayacağını kabullen artık
laik bir hanim laik bir hanim
skype gel istediğin konu üzerine tartışalım ses kaydı alıp yükleyecem
kutsalchomar kutsalchomar
ben kim haklı bilmiyorum ama böyle 5 10 kişilik grubunuzun olması liberaliste saldırmanız, bazı kişileri sözlükten itelemeniz ve sonra yüzsüzlük yapıp yok beni bu sözlükte sevmiyorlar adamlar grup olarak üzerime geliyor tavırlarınız çok komik.

Tartışmaya girmiyicem. Kolay gelsin.
zirvedekicahil zirvedekicahil
Bilgi subjektif bir konudur. Kaldı ki ölçüsü de olmayan bir şeydir. Rica etsem nasıl ölçüp en bilgili olduğunuza karar verdiğinizi açıklayabilir misiniz?
laik bir hanim laik bir hanim
kutsal çomar liberalist denilen isotçu gavat bütük kadınlar köledir diyor.
hardmuz hardmuz
mutfak robotu .


BGY
kutsalchomar kutsalchomar
valla isotçu gavatmış. Kadınlara köle diyon gavattır, çomardır, akplidir. Kadınlar mutfak robotudur. Bilgisiz hain seni
minimalist laik minimalist laik
"soyunsam kendini duvarlara vura vura otsbir cekerdin demissin. Sen de o kadar bilgili olduğunu idda etmeme rağmen herhangi bir tartismada hemen cinsel donanımını kullanmaktan cekinmiyorsun. Ben de bir ara cidden iyi bir yazan olduğunu dusunmustum, yazık.
hena hena
Liboşu çok sevmem hatta kavgalı bile sayılabiliriz ama artık nasıl çemkirdiğini anlamıyorum, kurduğun cümleleri anlamıyorum kalakalıyorum öyle. Cinselliği mi aklını mı yoksa başka yerlerini mi kullanmaya çalışıyorsun bilmiyorum. Ben liberalistin tayfasından hiç değilim fakat seni gram sevmiyorum ve girilerinin öyle aman aman bir tarafı yok bilgilendiriyim sonra popocugun yukseklerde dolasmasin sozlugun en cok okuyan insani sensen ben diğerlerine acıyorum. Gerçekten.
hena hena
Alperen sen de ileri gitme çükünün yerinde bi yarık gormek.istemiyorsan yeterince yerdin simdi inine çekilde soluklan
bu başlıktaki tüm girileri gör