laik sözlük'ün özgürlükçü çomarlardan oluşuyor olması

akhenaton
atatürkçü,ulusalcı bir çizgide olmasını beklerken mide bulandırıcı özgürlükçülerden oluşuyor olması sebebiyle ayrılmama sebep olan durumdur. Hayatı pembe panjurlu bir bahçe sanan hippilerin okuduğu birkaç özgürlükçü saçmalığıyla her şeyi çözebileceğini sanması kadar vahim bir durum yoktur herhalde yeryüzünde. Asal polatın başa geçeceğini düşünmesinden daha trajiktir aslında bu tiplerin hali. Beynini popülizme teslim etmiş aciz birer köle olmalarına rağmen kendilerini herkesten üstün görmelerine ise gülmeli mi ağlamalı mı bilemiyorum. Özgürlükçülükleri de birbirlerinedir ve riyakarlardır. Kendilerine zıt olan her şeye karşı en azılı faşist olurlar. Hayatları boyunca bir sike derman olamamış ve olamayacak olmalarına rağmen her konuda bir fikirleri vardır , herkese akıl vermekten geri durmazlar. Ekşi sözlükle birlikte ortaya çıkan bu kendini üstün sanan ama gerçekte bir hiç olan zavallı sürüsü de en az islamcılar kadar nefret ettiğim bir kesim olduklarından dolayı sözlük üyeliğimi sonlandırıyorum. size pembe panjurlu beyinlerinizde bol özgürlük soslu hayaller diliyorum
4
Makinelitüfek Makinelitüfek
fikirlerine kısmen katılıyorum ama üslubun bozmuş
jakoben jakoben
bunlar fikir değil.ben pek bişey anlamadım bir şeyleri gözlemleyen ancak adlandıramayan bir bilinç var gibi.tam olarak nasıl olması gerektiğine inanıyorsa temellerinden başlar anlatır şu bu böyle şöyle der.burada ne demek istiyor?
kemalisthanım kemalisthanım
Yalnız bu sözlükte atatürkçülerin sayısı gerçekten çok az. genel olarak komünistler ve ermeni soykırımı var iddiasıyla türklere cephe alan, atatürk'e sallayabilecek cürreti kendinde bulan ve bunları koruyan bazı tatlı su komünistleri olan yöneticiler var. o yüzden gideceksen de doğru gözlem yapıp git.
kimyamiz ataturk kimyamiz ataturk
Ben atatürkçüyüm beyinsiz pislik. Senin gibi cahil pislikler mi atatürkçü sanıyorsun
bu başlıktaki tüm girileri gör