sevgilisinin üstsüz güneşlenmesine kızmayan erkek

luthien tinuviel
Dostum siz ilişkiyi ne sanıyorsunuz? Erkek kadına soyun deyince soyunur giyin deyince giyinir bu mudur? Nasıl ki erkek arkadaşımın çıplak güneşlenmesi beni rahatsız etmemeliyse kadınların da aynı şekilde güneşlenmesi sizi rahatsız etmemeli. Kadın sizin üzerinde hakimiyet kurabileceğiniz bir obje ya da varlık değil. Kendi kararları, kendi doğruları, kendi hatalarıyla canı ne yapmak istiyorsa yapar aynı şey erkekler için de geçerli ha böyle ilişki içerisinde bulunduğun kadının bu davranışlarından hoslanmiyorsan kendi görüşünüze uygun kişilerle birlikte olursunuz. Son olarak şunu hatırlatmak isterim ki sizin gavat diyerek tanımladığınız hiçbir adam sokak ortasında hayatındaki kadını defalarca bıçaklayarak öldürmedi.
14
grifingoo grifingoo
Ben de öldürmedim. Bana niye gavat demiyolar?
luthien tinuviel luthien tinuviel
Sen olayı çok yanlış anlamışsın
grifingoo grifingoo
Yok doğru anladım da yorum ince bir anlam içeriyor.
luthien tinuviel luthien tinuviel
Ne yazdığımın farkında olduğum için yanlış anladığının altını çiziyor ayrıca işine geldiği gibi yorumladığını belirtiyorum ben kadın öldürmeyen herkes gavattır demedim fakat eril duyguların kendin gibi hakimiyet kurmayan herkese bir takım yakıştırmalar ve sınıflandırmalar yapıp kendini benim yaptığım sınıflandırmada ki amacım bu değildi bir yere koyamamanın verdiği rahatsızlık hissi ile kadına fiziksel şiddete karşı ama psikolojik şiddete sonuna kadar varım diyen kişiliğini alıp gidebilirsin umarım bu kez doğru anlatabilmişimdir
grifingoo grifingoo
Hastayım ya senin gibi, tek bir cümleden yola çıkarak bu kadar kişilik özelliği tahmin edenlere. Nasıl anlayabiliyosunuz? Ne izliyosunuz siz? Sherlock falan mı? Bu arada noktalama işaretlerini doğru kullanırsan, insanların, seni daha rahat anlamasına yardımcı olursun.
grifingoo grifingoo
Şu densize bak ya. Benim ne demek istediğimi anlayamıyo, sonra benim anlamadığımı düşünerek, karakterimi yorumluyo.
luthien tinuviel luthien tinuviel
Tek cümleden değil başlık altına yazdığın diğer şeyleri de okudum. noktalama işaretleri konusunda eleştirini dikkate almaya çalışacağım haklı olma ihtimalin var ama yanlış anladığın kısım noktalama işaretleri sebebi ile değil bunun ikimiz de farkındayız. Eleştiri için teşekkürler.
luthien tinuviel luthien tinuviel
Yazdıklarımı kafana göre yorumlayıp burada ahkam kesen ben değilim. Hatta yanlış bile değil basbayagi anlamamışsın bu kadar. Israrla hala anlatmak istediğimi hayır aslında böyle istedin diyerek saçmalamaya başladığın zaman uyguladığın şiddete hak ettiğin ölçüde cevap alırsın çünkü bu da şiddet.
grifingoo grifingoo
Bak hala benim seni anlamadığımı ifade etmeye çalışıyosun. Yorum özelliği gereksiz giriyi engellemek için yapıldı. Ben de canım sıkıldığı için, samimi yazılmış girilere yazıyorum çoğu zaman. Eleştiri amaçlı yazmıyorum. Yazacaksam mesaj atıyorum.
Diğer konuya geleyim. Kadına fiziksel şiddete kesinlikle karşıyım. Kadın ve erkek eşittir. Yalnız, herkesin bildiği gibi, fiziki olarak erkek, kadına oranla biraz güçlüdür.(güçlü diyorum, üstün demiyorum)Bu yüzden beni öldürmeye çalışmadığı sürece kadına kesinlikle şiddet uygulamam. Olması gereken bu zaten. Ama zihinsel olarak kesinlikle bir fark yoktur. Kadın ve erkek, birbirine eşit ve ya gelişimine göre, üstün bir şekilde psikolojik baskı yapabilir. Ben buna da karşıyım. Ama eğer karşı taraf bana psikolojik baskı yapmıyorsa tabi. Eşit olduğumuz halde, kadına psikolojik şiddeti bahane ederek, erkek üzerinde baskı oluşturan bir kadına ben psikolojik baskı uygulamaktan kaçınmam.
" bir yere koyamamanın verdiği rahatsızlık hissi ile kadına fiziksel şiddete karşı ama psikolojik şiddete sonuna kadar varım diyen kişiliğini alıp gidebilirsin umarım" şeklinde bir cümle ile, benim söylediğim gibi, psikolojik baskıyı bahane ederek, bana karşı başlatmış olduğun psikolojik çatışmada, beni safdışı ediyosun kendince. Ben de buna karşılık, medeni örfi kurallarındaki (sen ve benim düşündüğümüz kurallar olarak düşünebilirsin) "küfrün cinsiyeti yoktur" kuralına sırtımı dayayarak, sana, "şimdi siktir git" şeklinde bir söylemde bulunabilirim, çünkü bu durumda da eşitiz. Ama ben insiyatif kullanıyorum. Çünkü seni tanımıyorum. Çevrende "kadınlar küfür edemez" diyenler olabilir. Bu sebepten, sen de küfüre alışık olamayabilirsin. Bana küfürle karşılık veremeyebilirsin. Bu da aramızdaki eşitliği bozmuş olur ve az önce söylediğim küfür, düşüncelerime ters düşmüş olur. O yüzden senden rica ediyorum, ya benim hakkımda çıkarımlar yapmadan tüm girilerimi ve tüm yorumlarımı oku. Ya da hakkımda, bilip bilmeden çıkarımlar yapma,lütfen.
luthien tinuviel luthien tinuviel
Hala ve hala ve yine ve tekrar yazdıklarımı anlamadığını üstüne üstelik anlamaya çalışmadan burada sayfalarca şey de yazman hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Çünkü anlamak istemiyorsun psikolojik şiddet konusunda da anlaşamamışız çünkü tavırlarımız karşılıklı küfür etmeyi bilirim ama kendimi rahatlatmak için herhangi bir şeyi kullanmak tarzım değil senin de olmamalı ama senin bileceğin bir şey. Psikolojik şiddetten kastım "kızmayan" erkeğe bir takım yakıştırmalar yapman seni benim nezdimde kızan gruba daha yakın hissettirir (kızan demiyorum kızan gruba yakın diyorum dikkat et buna) bu durum ise hayatındaki kadına onun giyimi veya başka hoşuna gitmeyen herhangi bir durum sebebi ile ona psikolojik şiddet uygulamana sebep olur ki bunun da fiziksel şiddetten bir farkı yoktur bence. Umarım bu kez anlamışsındır.
herr muller herr muller
Luthien hanım? Bir şey diyecektim
luthien tinuviel luthien tinuviel
Tabii buyrun
herr muller herr muller
Siz hastasınız
hena hena
Beynim durdu
bu başlıktaki tüm girileri gör