insanları eksileyerek yok etmeye çalışmak

LulzpaX
birçok arkdaş yok hememn eksiliyorsun niye anti-tez sunmuyorsun?
hemen kolayına gidiyor dimi eksilemek, kolaysa cevap ver bakalım?
gibi cümleler kurmuş.
anti-tezi'im herkes öncelik ile bir yazarın düşüncesine karşı çıkabilir/katılabilir bazen öyle değersiz ve gereksiz fikirler ortaya atılıyor ki bunun anti-tez'ini yazsam dünyayı mı kurtaracağım aq?.

2. herkes anti-tez geliştirmek zorunda değil ideolojik olarak bir düşünceye test ise, fikir birliği sağlamamışsa, kafasında soru işaretleri varsa eksi vermek en doğal hakkı, ki karşıda ki kişi "ben nerede yalnış yaptım aq" diyebilsin ve kaliteli işler çıkartabilsin. ayrıca ben bir insanın şahsi&keyfi eksilenmesine karşıyım fakat eksi vermekten doğal hak yoktur.

3. aynı zamanda bir fikir üstünde aynı düşünen insanlar, artı veriyorlar peki fikir birliği sağlayan yazalar "ulan acaba biz nerede fikir birliği sağladık aq" bu adam bana niye durduk yere artı verdi diye düşünyor mu hayır? çünkü düşünmüyor o adam neden benim yanımda bu samimiyetsiz. kişileri keyfi&şahsi artılamak embesillik değil midir? çünkü evet o solcu, milliyeçi o gardaşım kesin doğru şeyler yazar eğeğeğeğğeğeğ diye okumadan düşünmeden artılamak orta-doğu zombisi olmak değil midir? artı vermek en doğal hakkımızdır.

4. herkesi filozof sanıyor herhalde pezevenkler.
bu başlıktaki tüm girileri gör