laiksavar çomar olmayı hak etmiyor

weed
Bir çok insanın abartmaya başladığını düşünmeye başladım herkesin görüşü kendine olabilir bir kişi komunist veya sosyalist olmaması bu kişiye cephe almayı gerektirmez. Artık herkes birbirlerine düşman olmak yerine keşke elit bir şekilde düşüncelerini sunarak paylaşım yapsa diyorum. Bi insan sırf sosyalist düşünceye sahip değil diye veya türkçü veya ülkücü diye bu insanı dışlamak türkiyede sen kürtsün diye bi kürtü dışlamaktan farkı yoktur. Yani diyeceğim şu ki aşın artık bunları sürekli başka insanlarla uğraşacağınıza hepiniz kendi görüşlerinizi başlıklar altına yazıp bırakın. Sözlük dediğin ortamda burası forummuş gibi davranıp tartışmayı bırakın.
7
kloroflorokarbon kloroflorokarbon
Duygularıma tercüman olmuşsun $ukuladım
Valar dohaeris Valar dohaeris
Siyasi görüşü umurumda dahi değil. Sözlükte birinin Görüşlerine katılır veya katılmazsın bu normaldir. Ama çocuk gibi sürekli birilerinin her girisini eksilemek, uyarı alındığı hâlde sözlük formatı dışında başlıklar açmaya devam etmek. İşte bunlar normal değildir ve cezasız kalınmaması gerekir.
sosyalistgerilla sosyalistgerilla
Amk ülkücüsü
weed weed
Hocam bende kabul ediyorum hataları var herkesin ama benim anlatmaya çalıştığım hani birisinin tutupta birisine ahaha silik yedi gibisinden başlık açmadı artık aşın şunları veya bi diğerinin birisi bir şey diyince ne sen sosyalistlere laf mı attın gibisinden tepki alması artık yemin ediyorum baydım. Neden herkes insanca bi şekilde kendi halinde takılıp birbirlerinden görüşleri yüzünden nefret etmeyi kesmiyor.
weed weed
O değilde alışkanlık hocam yanlışlıkla dedim dövme beni :(
weed weed
Birader ben ne ülkücüyüm ne türkçüyüm ne sosyalistim. 12 yaşımdan beride ateist agnostiğim yani ne diyim
grifingoo grifingoo
Weed! Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Her görüşten,kendi görüşüne bile ayak uyduramayan saçma insanlar var. Gerçekten burdakiler, görüşünü en iyi savunan insanlardan oluşsaydı( görüş ne olursa olsun) senjn anlattığın gibi bi yer olurdu burası. Ki ben de onu istiyorum. Ama işte...
bu başlıktaki tüm girileri gör