eğlence

liberalist
mustafa sandal - isyankar eşliğinde votka içerken evin içinde soyunuk bir şekilde sertap erener, mustafa sandal ve doğuş dansı yapıp hazzın doruklarına ulaşıyorum hahahahaha. İnsanların yalnızlık mevzusunu gereksiz yere abarttığını düşünüyorum. Hiçbir sosyal ortamda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Zaten birçoğunuz siktiri boktan mizah anlayışlarına ve fikirlere sahipsiniz. Çekilmiyorsunuz aq hahahahaha.
1
jakoben jakoben
ben ne anlatıyorum anasını siktiğimin çocuğu ne anlatıyor bu da ilginç..geliyorsun buraya durduk yere ''eğlence'' diye bir başlık açıp aklın sıra laf sokuyorsun? senin o sikik yirmi yaş aklının güncel olarak algıladığı yalnızlık değil demek istediğim. 29 yaşında farklı oluyor o. bir de içinde siyaset falan var. senin kafanın alacağı iş değil yani. asosyalite falan gibi. hani, senin gibi. yok ananı bile sikerim hani sen o açıdan anlıyorsun.. yok. karı bol. neyse.. kime ne anlatıyorum.. bana penceremi getirin. mustafa sandalı götüne soksun mal mısın nesin tipini siktiğimin salak orospu çocuğu.
gerçi siyasal islamcıların bir çoğu böyle. aynı muhammed köpeği gibi. tek algı biçimleri sikiş sokuş.ne coğrafya bilirler (çatır çutur gelen şehitler) ne sosyoloji, ne psikoloji.. kafada türban; hmm, uzanalım, allah'a domalmayı denediniz mi peki? belki, sadece bu yeterli olacaktır.. yalnızlığın abartanları anlamıyorum yuaa bence moruk insan kendi başına da eğlenebilmeli yani. böyle hoççam yuani. hmfs hmffs..bu algı biçiminle ben 31ci'yim diye bağırdın şimdi iyi mi oldu? şu fotoğrafını da kaldır zaten tarikat çocuğuna benziyorsun.. o çene yapından akan araplık...o iğrenç kap kara kaşın gözün ve sakalınla fermantasyona girerek burnuma gelen halı, pilav, tavuk,ayak ve kütüphanede küflenmiş kuran-ı kerim kitabının o iğrenç kokusu.. o yan profilden bakışında ''tebliğci orospu evladı ısrarcılığı''nı hissettiriyor.. hele hele o 1997 döneminin çizgi filmi ''alladdin'' çenesi... burada herkes militan oğlum seni bulursak sikeriz. senin ekmek bekleyerek fotoğrafını koyma motivasyonundan farklı bir sikiş olur.
o sakalını da kes burada sakal yasak aq orta doğulusu
bu başlıktaki tüm girileri gör