ahmet kaya

codex cumanicus
Ahmet Kayayı dinlerken aslında ideolojisinin umrunda olmadığını beyan eden yazarlar tarafından terörist sempatizanlığı ve destekçiliği meşrulaştırılmıştır, meşrulaştırmaya çalışılmaktadır. Bu beyanı veren dinleyicilerin Mustafa Yıldızdoğan , Osman Öztunç ya da Ahmet Şafağa aynı şeffaf yaklaşımı sergilediklerini düşünmüyorum. İkiyüzlülüğün dik alasıdır zira. Bakın bu pedofili bir ressam için ''ben sanatını seviyorum benim için kişiliği ve fikirleri önemli değil'' demekten farksızdır. Sormak lazım Almanyadaki neo nazi destekçisi gruplara da bu sempatiyle mi yaklaşıyorlar?

Arkadaşım meşrulaştırmaya çalışıp da kendinizi gülünç duruma düşürmeyin, Ahmet Kaya teröristtir , terörist destekçisi, propagandacısı ve sempatizanıdır.
2
the spook the spook
15 yıldır bağlama çalıyorum. Mustafa yıldızdoğan da söylüyorum, Ahmet şafak da.. Hatta ali kınık da. Yıllardır yazılarını okuyorum da kendi kıçından bir şeyleri meşrulaştırıp, işine gelmeyenleri saçma olarak ilan etmen senin iq seviyenin yüksekliğini mi meşrulaştırdı anlayamadım.
codex cumanicus codex cumanicus
Kral sen ne diye yükseldin ki şimdi ne diye gocundun ayıkmadım ben :)
bu başlıktaki tüm girileri gör