komünistlerle ilgili komik olaylar

the spook
binlerce kişinin broşür dağıtıp, etkinliklere katılıp, yürüyüş yapması ve ardından genel seçimlerde 500'den fazla oy çıkaramamaları.
8
jakoben jakoben
o broşürleri alıp okuyorsan farkediyorsundur ki hiç birinde ''...... işte bu yüzden haydi sandığa'' gibi kendilerinin oy beklentisi olduğu yönünde açıklama olmaz.o broşürler gazeteler sadece halkın haber hakkını gasp edenlere karşı mücadeledir.zaten bir çok seçime giremiyorlar paraları yok
jakoben jakoben
bugün sol haber okuyorsan akitteki katliamlık or*spu evlatlarının bile dillerinin solcu dili olduğunu anlarsın.oraları okuyup bilgi alıyorlar çünkü.kendileri analiz falan yapıyor diye düşünüyorsan gülerim.o amcıklar solu okur.bütün amcıklar solu okur.solun tespitlerinin üzerine kendi çözüm önerilerini ekleyerek analiz yapar gözükürler.
jakoben jakoben
generaller mesela gelenek dergisini çok okurdu eskiden.çünkü salt bilgi ve analiz orada vardır
the spook the spook
Ülkede çok komünist tanıdım chp ve mhp'nin götünü yalayan. Ülkenin komünist bir düzende yönetilmesi için, herkesten çok ben çabalarım ama toplasan 20 tane adam çıkmayız. Tanıdıklarımın yarısı para için katılıyor, evet ciddiyim. Geri kalanlar da ne olduğunu bilmiyor, çevresi yüzünden katılıyor.
jakoben jakoben
nasıl para için katılıyor ?
the spook the spook
her markanın broşür dağıtımı sonunda verdiği para gibi, teşvik parası alan çoğu arkadaşımı tanıyorum.
jakoben jakoben
Bence beni sikiyorsun sadece.ya da sana bunu diyerek seni sikmisler bilemiyorum ama solcularin acliktan agzi kokuyor bu dedigin hic oturmadi suan
jakoben jakoben
Ever boyle bisey varsa hangi partiden bana mail at ozelden.parti ismi versen yeter kolum uzar.bulurum aslini astarini
bu başlıktaki tüm girileri gör