emrah serbes itirafı

riseofanarchy
Bu tür kaza olaylarını yaşamayanlara, eleştirmek kolay gelir. He buldunuz yere düşmüş adamı desteklemek bi yerde dursun, bir tekme de siz vurun. Ne gibi bi psikolojik baskı altında olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Hani '6 gün sonra mı aklın başına geldi' diyen embesiller için, ben olsam 2 haftadan önce kendime gelemezdim. Az empati kurma yeteneğine sahipseniz anlarsınız. Ha ben tamamen suçsuz demiyorum, ama lütfen arkadaşlar, prim yapılacak bir durum değil bu.
4
faun faun
amk adam suçu başkasına yıkıyor, 1 hafta sonra anca kan testi istenince itiraf ediyor hala savunuyorsunuz helal olsun.
riseofanarchy riseofanarchy
Adam başkasına yıkmıyor arkadaşı şokta olan adama destek çıkıyor yani üstleniyor. burda vicdani yönden itirafını yazıp teslim olması bile yeter. Dediğim gibi az empati.
karll max karll max
Aşşağı da elfida tam olarak açıklamış bir oku ve ardından bahsettiğin empatiyi bir yap derim. Bir aile darmaduman oluyor. Kaçak göçek iş yapıp yumurta sıkşınca şoyle boyle. S*kerim açıklamasını da vicdanını da.
riseofanarchy riseofanarchy
Ben adam sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Ama olayda kasıtlı bi kurgu yok arkadaşlar suçlu psikolojisinden az biraz biliyoruz bişeyler değil mi? Mesela çocukken bile bi yaramazlık yapınca suçlu hissedip, inkar ederiz hemen. Bu aslında insanın savunma mekanizmasıdır. Geleni ufak bi yaramazlıkta bile bunu yapabiliyorsak, o an o adamın ne gibi duygular ve düşünceler içinde olduğunu tahmin bile edemeyiz. Ama tahmin edebildiğim bir şey var, o da o anda hapisi veya hapse girmemek için bi şeyler bulmayı düşünemiyordur. Çünkü zaten ortada hayatını kaybeden insanlar var, tamamen bitirilmiş bir aile var. Bence kasti bi durum değil Emrah'ın geç teslim olması. Gerçi her harikularda fark etmez, adam girdi içeri sonuçta ama yani bu çok ağır bi olay zaten birde adamı linç etmeye gerek yok yani.
bu başlıktaki tüm girileri gör