wine

odin
"Odin senin yüzünden bu sözlük böyle oldu" deyip, geleli daha bir ay olmayan, gördüğüm yer de dövecek olduğum, emirin yalakası, daha ironun ismini bile bilmeyip ne demek istediğini biliyorum diye zıplayan, yönetime girmek istiyorum diye mail atıp yönetime sallayan, kafanıza göre banlıyorsunuz deyip anlattığımız da bana göre ban kalkmalı hakaret edilince yaptırım uygulanmamalı banlanan herkes özür dilenerek geri getirilmeli diyen, 12 yaşında olduğuna emin olduğum, karşısına geçtiğimde abi kızma diyecek olan bir çocuk. Banlanan insanları benim banladığımı düşünen sığ yazar. Senin o anladığın iron banlıyor canım insanları. O karar veriyor. Bir s*k bilmeden millete artistlik yapma.
2
wine wine
Neden girimi sildiniz? Hepiniz çocuksunuz. Bazılarınızın orda olma nedeni kurucu adminin kucağına oturmasıdır. Sen git ilk önce konuşmayı havlamamayı öğren. konuşmaları görmesem tamam diyeceğimde banlanan her kullanıcının altında sizi çiğneyip tükürmeleri yatmaktadır. Bunu da herkes biliyor... Yönetime girmek istedim elbet sizi yakından tanıyınca da kendimi açıkça ifade ettim. Yaşın s*kimde değil istersen dedem yaşında ol bu rezil bir hazımsız olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Şimdi emir ile aranda geçen her diyaloğu çerçeveleyip sözlüğün bir tarafına asacağım. Bu arada emir ile de dehumanize ile de tanıştım bu insanların çeyreği etmeyecek vasıfsız bir zavallısın. Yaşıma gelirsek... 18 yaşındayım fakat tüm yönstimi üst üste toplayıp 8 ile çarsanız benim kadar etmiyeceksinizdir.
odin odin
Ulan gerizekalı çocuk. Ben şu an admin değilim ben neden sileyim girini mal herif. Emir ile aramızda geçen diyaloğu hadi yapıştır bir yere. Ya da emire söyle emir yapıştırsın. Kurucu adminin kucağına oturmasıdır deyip duruyorsun da kurucu adminin sadece nickini biliyorsun sokuk herif. Kurucu adminin kucağına oturuyor dediğin hala o kurucu admin dediğin adamın sevgilisidir düzgün konuş amınakoyduğum. Kurucu admin de kurucu admin diye ağlıyorsun. İyi ki adam burada yok da bu yorumları yapıyorsun. Buraya gelirse olmazsın andaval. Çocuk ya. Hala girileri benim sildiğimi zannediyor, hala insanları benim banladığımı zannediyor. Yönetim de kimse kimseye laf söylemez. Ben yanlışı olan adamları söyledim yaptırımı kurucu admin yaptı. Kararları veren o idi. Biz bir s*kime karışamıyorduk çünkü haberimiz olmuyordu. Sözde bir yönetim vardı. Benim çıkışımda bundan dolayıdır. Sen bilmezsin yenisin ama bundan önce çokca yönetim değişti. Bundan sonra da değişmeye devam edecek. Yönetim de şu an kimse kimseye birşey söylemiyor. Dehumanize benim arkadaşımdı gelmesini ben isterdim gelmesini kurucu adminde isterdi ama yönetimin diğerleri gelmeyecek dedi ve oylama yapılmıştı. Dehumanizeyi çok severim ve sayarım. Kişilik olarak çok iyi adamdır. Emiri defalarca ben kurtardım. Birşeyleri bilmiyorsun ama işte herşeyde fikir sahibiyim diye geziyorsun. Bunu anlattığımızda ise hayır sen yaptın diyorsun. Bunun için çocuksun. Şimdi git istediğin yönetim üyesine sor böyle mi oldu diye? Sözlükte görülen tek yönetim üyesiyim diye benden bildiniz herşeyi. İşte sorun oydu kimse sözlüğe girmiyordu ama herkes birşeyler yapıyordu.
bu başlıktaki tüm girileri gör