berkin elvan'a küfür eden türkçüler

beraris
Bir çocuk düşünün sürekli olayların ve çatışmaların içinde büyümüş bir çocuk. Bu çocuğun 14 yaşında komaya girdiğini ve 15 yaşına geldiğinde sadece 16 kilo olarak öldüğünü. Ailesi ekmek almaya gidiyordu diyor, bir başkası çatışmadaydı taksim'deydi diyor. Teröristti diyorlar, iyi ki ölmüş, polise sapanla saldırdı, ülkeden bir or*spu çocuğu daha eksildi diyorlar ve bir sürü küfür.

Berkin elvan her şeyden önce bir çocuktu ve büyüdüğü ortamdan dolayı bir çok olaya da karışmıştı, gençti ve kanı kaynıyordu çünkü çevresinden gördüğü buydu. Aynı semtte büyüdüğümüz için söylüyorum bunu onun yaşındayken benim de kanım kaynıyordu yaşadığınız yer yaşayacağınız olayları çok etkiliyor.

bu çocuğun sapanla taş attığı tomaya ne mi oldu? Eh minicik bir çiziktir en fazla tabi sapanla taş attığı doğru ise. Peki gaz fişekleri ile saldıran polis berkin'e ne yaptı? abartmayın canım zaten teröristti. 14 yaşındaki bir çocuğa terörist demek ne kadar doğruysa tabi.

Bir çocuğun kürt veya türk olması gerekmiyor ölmesine üzülmeniz için. Vicdana sahip olmanız gerekiyor. Altı üstü terörist değil altı üstü çocuktu. Bu çocuğa etmedik küfür bırakmayana da insan denilmesi ne kadar doğru olur bilmiyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör