kamil koç

cigdemgulu
Metrodan sonra gördüğüm en kötü ulaşım şirketi. Teyzem hamileydi bebeğin beşiğini İstanbul'dan aldı burada daha ucuz olur diye. Bursa'ya evine geri dönecekti koskocaman beşiğin paketini gişenin kapısından otobüsün bagajına kadar taşımadı kimse. Karnı burnunda kadına biz taşımıyoruz kendiniz taşıyın dediler. O kadar ağır şeyi ikimiz beraber taşıdık zar zor. O günden sonra daha da kullanmadım kimseye de tavsiye etmiyorum.
3
riseofanarchy riseofanarchy
Başından belirteyim, bu firmanın haklı olduğunu belirten bir savunma değildir.
Olaya bir de karşı taraftan bakalım. Evet taşımıyoruz, neden? Çünkü çalışma şeklimiz şöyle ki;
Host sabit bir araca ya da sabit bir hatta bağlı değildir. Firmanın ve dışarıdan otobüs çalıştıranların bütün hepsiyle çalışır. Sizin duruma gelirsek, eğer varış durağınız son durak değil ise, yardım etmemesinin sebebi o arkadaşın, bagajları verdikten sonra peronda binen diğer yolcuların bagajlarını alması ve yolcuları sayıp faturaya göre kontrol edip aracı çıkartması lazım ve çok kısıtlı bir sürede. Eğer varacağınız durak son durak ise; sefer bitiminde aracın aynı istikametten dönmesine ya 1 ya da 2 saat vardır. Bu durumda host acele etmelidir ki, dönüşe hazırlaması gereken koca bir otobüs vardır. Ha insanlık açısından çok kötü bir şey, dediğim gibi savunma değil. Ama sizin bahsettiğiniz iş için otogarlarda kimisi ücretsiz kimi cüzi miktar para karşılığında taşıyan görevliler var. Umarım açıklayıcı olmuştur.
cigdemgulu cigdemgulu
Demek istediğini anlamadım tam olarak. Dudullu daydı sanırım gişeler oraya kadar biz gittik zaten. Oradan binince en son durak Bursa'daki gişeler. Bize şu fiyat karşılığında taşıyabiliriz denmedi ya da yaptığın açıklamalardan hiçbiri yapılmadı.
riseofanarchy riseofanarchy
Ha siz binecektiniz, pardon o iş beni aşar. Ama dediğim gibi firmayı aklayacak bir savunma değildi, sadece belirli görevleri olan kimselerin çaresiz kaldığı durumlardan birinden bahsettim.
bu başlıktaki tüm girileri gör