yazarların yaptıkları en salakça şeyler

trainer red
pisuvarın ne olduğunu bilmiyordum, gidip sıçmıştım.sonra suyu açmama rağmen niye gitmiyor diye oturup orda hüngür hüngür ağlamıştım.sonra tuvaletin sahibi gelip kolonyayla sakinleştirmişti,
4
drew drew
taş kırılır, tunç erir ama türklük ebebididir demiş mustafa kemal atatürk. ebedi olan milli ruhumuzu engellemeye çalışıp terörist sevicilere dokunmayanlar ettiklerini elbet bulacaklar. aynı zamanda türklerin vatanında türkleri deplasmana koyanlar hatılanacaklar. Biz türkçüler affediciyizdir, her şeyi affedebiliriz ama bu vatana ihanet içerisinde olanları affetmeyiz, unutmayız!
memos memos
Biz yine geldik. Terör örgütüne sempati duyan, eli kanlıların Yoldaşlarına izin vermeyeceğiz. Ata'sını seven gençler, duyarlı olun, oyuna gelmeyin. Bu sözlükte kalanlar, mahkemelerde yargılanacaklar. Onlardan olmayın.
trainer red trainer red
her muller sen olduğunu biliyorum zorlama birader
kanli ellos kanli ellos
taş kırılır, tunç erir ama türklük ebebididir demiş mustafa kemal atatürk. ebedi olan milli ruhumuzu engellemeye çalışıp terörist sevicilere dokunmayanlar ettiklerini elbet bulacaklar. aynı zamanda türklerin vatanında türkleri deplasmana koyanlar hatılanacaklar. biz türkçüler affediciyizdir, her şeyi affedebiliriz ama bu vatana ihanet içerisinde olanları affetmeyiz, unutmayız!
bu başlıktaki tüm girileri gör