gözlemlemeyi seven insanlar

oijya adam
Sanırım bunun karşılığı direk ben oluyorum, yaşanan olaylara müdahale etmek yerine olayların varlığını sürdürmesini izlemek hoşuma gidiyor. Peki sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
3
memeler memeler
taş kırılır, tunç erir ama türklük ebebididir demiş mustafa kemal atatürk. ebedi olan milli ruhumuzu engellemeye çalışıp terörist sevicilere dokunmayanlar ettiklerini elbet bulacaklar. aynı zamanda türklerin vatanında türkleri deplasmana koyanlar hatılanacaklar. Biz türkçüler affediciyizdir, her şeyi affedebiliriz ama bu vatana ihanet içerisinde olanları affetmeyiz, unutmayız!
esmeralda esmeralda
hala anlamak konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? türkiye'nin bölünmesini destekleyen ''allahına kadar ulan'' denilen yazara gösterilen tepkiye rağmen yöneticilerin onu banlamaması sonucu tepki gösterdiğimizde banlananlar ''türkiye'nin bölünmezliğini savunanlar'' oldu. buna formata aykırı davrandılar yaftası yapıştırıldı. haksızlığın karşısında tarafsız kalıyorsan bil ki o haksızlık seni de bulacaktır. mustafa kemal atatürk'ün dediği gibi ne mutlu türk'üm diyene!
oijya adam oijya adam
arkadaşlar burada olan çoğu insanın siyasi görüşü bile yok saçma sapan şeyler yapmayın lütfen
bu başlıktaki tüm girileri gör