olaylar olaylar

adolf hitler
sözlüğe sadece 4 saat girmedim. n'oluyo lan?
2
frau muller frau muller
iyi geceler herkese, ben herr muller. bu da arkadasımızla bir baska hesabımızdı malum böyle dengesiz bir sözlükte başına her şey gelebilir insanın. şimdi bu sözlüğün adminlerine eğer yükselmek istiyorlarsa bir kac önerimi dinlemeleri icin giriş yapmış bulunuyorum

sinirle yazıyorum güzel uzun bir yazı beklemeyin iyi geceler dilerim

bugun neden ban yedim kısaca söyleyeyim. pydli kadınlara kahraman diyen insanlara terörist dedim diye. öcalanı savunan adama karşı cıktım diye. bundan ötesi yoktur efenim. kurallarmış yalan !



şöyle başlamak isterim sözlüğün adminlerinin mesajlarınızı okudugunu biliyor muydunuz ? bilmiyordunuz.

sözlükteki adminlerin hanım kızlarımızın emaillerini alıp facebooktan ekleyip taciz ettiklerini biliyor muydunuz ?

sözlüğün admin ve modlarının milliyetcilikle ilgili her şeyi silerken pkkyı destekleyen her türlü insanı yazar yaptıklarını biliyor muydunuz?

sözlükteki adminlerin milliyetci oldugunuz icin sizi banlayacaklarını biliyor muydunuz ?

şuan bütün ugrasınız emekleriniz bu adamları yükseltmek icindir. ben denedim değişmeleri icin ugrastım kac kere yazılar yazdım böyle adaletsiz olmamaları icin. ancak sonucunda ban yedim.
adolf hitler adolf hitler
o halde ben de seni desteklediğimi belirtmek isterim. çok muhabbetimiz yoktu fakat yazdıklarını haklı buluyordum, biliyorsun. insanların siyasi görüşlerine bir yere kadar saygı duysam da terörü kabul etmiyorum. çünkü terör bir görüş değil. terör terör. sadece bu sözlük dışında da iletişimde kalmak isterim seninle, ama anladığım kadarıyla burası gerçek internet kimliklerimizi yazabilecek kadar güvenli değil.
bu başlıktaki tüm girileri gör