bakara-191 onları nerede yakalarsanız öldürün

trainer red
öncelikle başlık sahibi arkadaşım her din barışı emretmez,musevilik de demişsin ki belki de buna en karşı olan dindir.
eski ahit'ten vereceğim ayetlere bakalım ;

`Bir kente saldırmadan önce, kent halkına barış önerin. Barış önerinizi benimser, kapılarını size açarlarsa, kentte yaşayanların tümü sizin için angaryasına çalışacak, size hizmet edecekler. Ama barış önerinizi geri çevirir, sizinle savaşmak isterlerse, kenti kuşatın. Tanrınız RAB kenti elinize teslim edince, orada yaşayan bütün erkekleri kılıçtan geçirin. Kadınları, çocukları, hayvanları ve kentteki her şeyi yağmalayabilirsiniz. Tanrınız RAB `bin size verdiği düşman malını kullanabilirsiniz. (Tesniye 20:10-14)

Tanrınız RAB `bin size buyurduğu gibi, onları -Hitit , Amor , Kenan , Periz, Hiv ve Yevus halklarını- tümüyle yok edeceksiniz. Öyle ki, ilahlarına taparken yaptıkları iğrençliklere uymayı size öğretemesinler, siz de Tanrınız RAB `be karşı günah işlemeyesiniz. Bir kentle savaşırken, kenti ele geçirmek için kuşatma uzun sürerse, ağaçlarına balta vurup yok etmeyeceksiniz. Ağaçların ürünlerini yiyebilirsiniz, ama onları kesmeyeceksiniz. Çünkü kırdaki ağaçlar insan değil ki kuşatma altına alasınız. (Tesniye 20:17-19)

Sen benim savaş çomağım, savaş silahımsın. Ulusları parçalayacak, krallıkları yok edeceğim seninle. Seninle atlarla binicilerini, savaş arabalarıyla sürücülerini kırıp ezeceğim. Erkeklerle kadınları, gençlerle yaşlıları, delikanlılarla genç kızları, çobanla sürüsünü, çiftçiyle öküzlerini, valilerle yardımcılarını darmadağın edeceğim. (Yeremya 51:20-23)

Şimdi git, Amalekliler`e saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Erkek, kadın, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür . (I. Samuel 15:3)

Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak; sınırınız çölden ve Lübnan `dan, ırmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır. Önünüze kimse duramayacak; Allah `ınız Rab , size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu, ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır. (Tesniye 11:24-25)

bu ayetlerin öncesinin ve sonunun hiçbir önemi yoktur,isteyen varsa da kendisi bakabilir ayetleri ve numaralarını verdim zaten.

edit:bazı yanlış kelimeler düzeltildi

edit 2:bu gidişle sözlüğe entry girmeyeceğim galiba.bre gerizekalı madem eksiliyorsun o zaman bana karşıt fikrini de belirt.işi gücü milleti eksilemek olan,karşıt fikre en ufak tahammülü olmayan bu topluluk giderek can sıkmaya başladı gerçekten.
2
herr muller herr muller
bakacagım kanka suan it sürüsü terör sevicilerle ilgileniyorum
olabilir dogrudur ama arastırmadan bilemem bugun kuran icin bildiğim bir yanlısın dogrusunu öğrendim baska gün baska bir şey okuyacagım söz
imambreaker imambreaker
eksileyen eller kırılsın
bu başlıktaki tüm girileri gör