şebnem ferah

pencere
sesi tartışmasız güzel bir şarkıcıdır. fakat sesinin eğitim eksikliği bir tek benim mi kulağımı tırmalamakta? bazı şarkılarında annemden farksız bağırıyor, korkuyorum.

sesini kıyaslayabileceğim türkiyeli kadın rock sanatçısı aklıma gelmediği için, pop müzikten örnek vereceğim. sesi, aynı zamanda dönemdaşları olan, candan erçetin ve sertap erener kadar güzeldir. fakat o sanatçılarımızın şarkıda bağırırlarkenki kalitesiyle, şebo'nun bağırarkenki halini kıyaslayın. demek istediğimi anlayacaksınız. bari sözcükleri anlaşılabilmektedir. son dönemde 30 yaş altı bir çok şarkıcının dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum. seksi olmaya çalıştıklarını sanıyorlar fakat embesile benziyorlar.

bunlar dışında şebo benim kanaatimce türkiye'de yaşayan en güzel kadınlardan biridir. bir gün, her hangi bir ortamda karşılaşırsak beni tavlayıp elde etmekte hiç zorlanmayacaktır. mutlu bir beraberlikle geleceğe yürürken sözlük hesabımı öğrenip bunları okursa iyi olmaz. o zaman bana "ye şu yazdıklarını" derse yerim, sıkıntı yok.
biten bir çok aşkımın en güzel ilahilerinden olan "hoşçakal" şarkısıyla onun ardından ağlamak, ruhuma pek iyi gelmeyecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör