senet kıran bankalar

yonetim
Çok acil nakit paraya ihtiyaç duydunuz ama borç alabilecek herhangi bir yer bulamadınız mı? Bankalar, akrabalar ve diğer tüm kapılar sizlere kapandı mı? O halde sizlere yardımcı olabilecek önerimizi kolayca dikkate alabilirsiniz.
Eğer bir şirket ya da kişi olarak daha önce bir şekilde bir senet düzenlediyseniz ve alıcı tarafsanız, bu senedin vadesini beklemek zorunda olmadığınızı biliyor muydunuz? Eğer elinizdeki senedin vadesine çok daha uzun bir süre varsa ve bu senedin bedelini tahsil ettiğinizde ihtiyaç duyduğunuz parayı karşılayabiliyorsanız, akla en yatkın ve en mantıklı yöntem senedinizi kırdırmak olacaktır. Peki, senetler nasıl kırdırılır? Nerelerde senet kırma işlemi yapılır? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız, yazımızın devamını okumalısınız.
Senet kırdırma işlemi sanıldığının aksine yasal bir işlemdir. Zira bankalar aracılığı ile senet kırdırmak mümkündür. Senet kırdırma işlemi yüksek komisyon oranları ile sağlanan bir işlem olduğu için, işlemi yapan her iki tarafta bu işten kârlı çıkmaktadır.
Bahsettiğimiz gibi komisyon oranları çok yüksek olduğu için

senet bozdurma

işlemi her yerde yapılmamalıdır. Senet kırdıracağınız zaman anlaşacağınız firma ile ilk olarak komisyon oranını görüşmeniz gerekecektir. Bu açıdan bakıldığında senet kırdırmak için bir bankaya müracaat etmek son derece mantıklı olacaktır.

Senet Kırdırmak İçin Hangi Bankaları Tercih Etmeliyim?


İNG Bank, İş Bankası, Yapı Kredi, Halk Bankası, Akbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve Garanti Bankası senet kırdırmak için müracaat edebileceğiniz bankalardır. Senet kırdırmak için bir firma tercih ederken kıstasınız komisyon oranı olmalıdır.
Komisyon oranları % 5 ile % 20 arasında farklılık göstermektedir. Fakat bankalar haricindeki diğer şirketler bu oranı esnetebilmektedirler. Bu nedenle bankalar arasında tercih etmek için her bir bankayı ayrı ayrı değerlendirmeniz gerekecektir.
Belirtmeliyiz ki bazı firmalar, bankalardan daha düşük komisyon oranları belirleyebilmektedirler. Bu nedenle senedinizi bir bankaya teslim etmeden önce piyasadaki diğer firmaları da detaylı olarak araştırabilirsiniz. Eğer daha düşük bir komisyon oranı ile karşılaşırsanız, bankalar yerine bu firmaları tercih ederek daha kârlı bir alışveriş yapmış olursunuz.
[bkz][/bkz] http://www.senetlekredi.org/bankaya-senet-kirdirma-nasil-yapilir.html
bu başlıktaki tüm girileri gör