Komünizm

frantz fanon
tanım: (bkz:#88994)

''madem feodalizme karşısın o zaman turp da yeme, madem türk milliyetcisisin ne diye silindir şapka takıyorsun ukraynaya seks turizimi için gidiyorsun, madem dincisin niye toyota pickup'' diye bi dünya yok orayı geçin bi kere. ayrıca cep telefonu sovyet icadıdır))

bakın bu dünyanın %99'u mülksüz, yani her 10 kişiden birinin hiç bir şeyi yok. her on kişiden biri üretiyor ama kendi ürettiğini kullanamıyor, hatta kendi, ürettiğine yabancılaşmış, hayal bile edemiyor, hayal ederse de kendi gibilerinin üstüne basa basa yükseleceğini o %1 lik hadi taş çatlasın %10luk kesim içinde gireceğini zannediyor. milli piyango oynuyor, piyango kadar rezil bir şey var mıdır. k.burjuva bile yalan söylüyor, karşı dükkanı karalıyor daha fazla kazanc elde etmek için. komünizm, bu zırvayı silip atmanın adıdır. sscb ve çin dünyanın en kötü deneyimleri olsa ne olur olmasa ne olur, artı-değer diye bir saçmalık var yahu adam yattığı yerden kazanç sağlıyor, her işçiden emek-gücünün yarısını cebine atıyor çünkü.
komünizm imkansız diyenler tarihe baksın bir zamanlar feodalizm de hayaldi, kapitalizm de hayaldi. roma, hiç yıkılmayacak gibi duruyordu.
bu başlıktaki tüm girileri gör