asik

eileen
Sözlüğün ayağa düşmesine sebep olan tiplerden. Asla taviz verilmemeli.
10
asik asik
duzgun konusur musun benımle
deist imam deist imam
Ya ne güzel eğlendiriyo işte. Bırak bir tane de olsun
eileen eileen
Bak mesajla da anlatmaya çalıştığım gibi: tarzın begeniliyor olabilir mutlaka kimilerince. Ancak ben begenmiyorum. Benimle konusurken de takınmanı istemiyorum. Tabi bunlar ikimiz arasında zorunda olmadıgın istekler.
Ancak başlık açarken giri girerken bunlara dikkat etmek zorundasın. Bugüne kadar sorun olmamış olmasıyla da ilgilenmiyorum. Sözlük senin değil. Kimse, arkadaşın olmayan kimse lakayıtlığına maruz kalmak zorunda değil
eileen eileen
Deist imam: seni eğlendiren şeylerin formata uygun olmadığının farkındasındır. Mesajlaşarak eyleşmenizi tavsiye ediyorum. Bu doğru değil.
Asik bu konuda yalnız da değil. Birine taviz verirsen, bu diğer lakayıt, patavatsız ve format tanımazlara emsal olur. Eminim çok eğlenceli ve iyi bir insan Asik. Ancak tarzını formata göre törpülemek zorunda. Bunun pazarlığı ya da göz yumulması söz konusu değil. Anlayışın için sana da teşekkürler.
Tekrar edeyim: birebir muhatap olup eğlenebilirsin. Eğlenceli giriler, eğlenceli bir tarz formata uyularak da yakalanabilir. Bunu yakalamak çabası içine girmiyorsa ceza alır
asik asik
bnce formata bi tane troll kontenjani olsun o da bn olim nsl fikir
hena hena
Eileen guldurdun dbrvrbvvr bırak . . . müezzin iki gün sonra bırakacak olan yazarlarla uğraşma bile djjdjdjd
asik asik
kdjfdkfjdkjfdkfjdfdkfdjfdkfddfkdfjdkfdjfdkfdjfdkfjdkdfjd
hena hena
Askiiiiim
asik asik
off yiim mi seni
hena hena
Olrrrr
bu başlıktaki tüm girileri gör