atatürkün tek tek her yerden silinmesi

deist imam
"Onlar silerken biz ne yaptık" diye düşünün önce. Sızlanmaya sonra başlayın.
5
ucarakacarakafatanadam ucarakacarakafatanadam
Çok doğru söylemişsiniz imam efendi, Solcu kitlelerin sorunu bu.Etraflarında olup bitenlerin farkındalar ve duyarlılar ancak bir şeyler yapabilmek veya organize olabilmek için fazla tembeller ne yazık ki.
deist imam deist imam
Sağcı veya milliyetçi kitlenin de çalışkan olduğu söylenemez
ucarakacarakafatanadam ucarakacarakafatanadam
En azından organize olup birlikte ideolojilerine ters düşen durumlarda buna tepki gösterebiliyorlar (sağcı lari veya milliyetcileri savunmuyorum)
deist imam deist imam
Hiç tepki görmedim bugüne kadar. Sosyal medyadan hashtag çalışması tepki olmuyo malesef. Zira internet adamların kontrolunde
atticus finch atticus finch
solcu derken kimi kastettiğine bağlı, sendikaları kastediyorsan haklısın. ama sosyalist partileri, örgütleri filan kastediyorsan organize olunamamasının sebebinin tembellik değil, bütün organize olma çabalarının devlet tarafından mümkün olabildiğince engellenmesi olduğunu bil. ohal öyle bir seviyede uygulanıyor ki, en basit organizasyon çalışmaları olan dergi satmak, bildiri dağıtmak, gazete dağıtmak, afiş asmak gibi faaliyetlere bile polis gelip "terör propagandası" diye engelleyebiliyor, veya sivil polisleri kafilenin peşine takabiliyor şu an ülkede.
bu başlıktaki tüm girileri gör