milliyetçilik

deist imam
Hain olduğumu öğrendiğim başlık. Bence hain değilim galiba.
10
anne boleyn anne boleyn
üstüne alındıysan sorun sendedir
deist imam deist imam
Türkiyede solculuk hainlik boyutundadır dersen tabii ki de bir solcu olarak üstüme alınırım. Hatırlarsan bu sözlükte beni genelleme konusunda ilk uyaran sendin. O günden beri ya genelleme yapmıyorum ya da yapıyosam dünyadaki herkes için yapıyorum.
anne boleyn anne boleyn
zaten başta da sonda da çoğu solcu diye belirtmişim solcular dememişim.
anne boleyn anne boleyn
ama tabii başını sonunu görmeyip ortadakine takılıp üstüne alınıyorsan o senin sorunun, yapabileceğim bir şey yok
deist imam deist imam
Son paragraftaki cümlenle ilgili yazdım zaten
deist imam deist imam
Entrynin tamamını okudum. Dikkat ettiysen solculuk hainlik boyutuna ulaştı lafına tepki gösterdim. Çünkü ben hain değilim. Benim solcu arkadaşlarım da hain değil
anne boleyn anne boleyn
nasıl anlamak istiyorsan öyle anla, bilerek belirtmeme rağmen ona takılman komik. neyse
lea lea
değilsiniz, hiçbirimiz hain değiliz! ezilenlerin yanındayız! bunlar hep kenan evren kafasının yansıması, umarım yok olurlar direkt!
anne boleyn anne boleyn
ozolonloron yonondoyoz oy oy oy hümanistliğe bak! ezilenlerin yanındayız kafası ile kürdistan kurulsun deyip, kürtçülüğe hoşgörülü yaklaşıp türkçülüğe faşistlik derken hiç hain zihniyetli olmuyorsun da, faşist derken asıl faşistliği kendin de yapmıyorsun değil mi pıtırcık
deist imam deist imam
Lea ve kemalisthatun, kavga derecesine varacak bir tartışma yaşayacaksanız hiç başlamadan bitirin bence. Ayrıca kemalisthatun seninle iyi bir suredir fena olmayan muhabbetimiz var(siyasi fikirler hariç) o yüzden hiç zorlama bir tartışmaya girip huzur kaçırmak ve bu muhabbeti bozmak istemiyorum. Bazen de böyle yapmak gerekir.
bu başlıktaki tüm girileri gör