türkiyeden siktir olup gitmek

moskovakurdu
Gidince ne olacak? Çok merak ettim sadece. Onlar da seni mi bekliyor sanıyorsun :) .

Zaten bu gidişle gidersen mülteci olarak gideceksin, sana acınacak halde bakacaklar, oturduğun semtin ev kirası düşecek, kaçıncı sınıf ülke vatandaşlığını geçtim sana insan olmayacak şekilde bakacaklar. Yadırgayacaklar, suçlu muamelesi göreceksin.

Bence daha fazla anlatmaya gerek yok oturun oturduğunuz yerde bu ülke toprakları kolay kazanılmadı . Son seçenek savaş dahi olsa savaşacağız .. ( savaşa her zaman karşıyım )
9
i am groot i am groot
Ne alakası var kariyer için gidebilir ve oraya yerleşebilir isteyen... olmayacak bir şey değil yani
moskovakurdu moskovakurdu
Açtığı başlık yanlış ama, siktir olup gitmek? Kariyer yapacak diye böyle bir şey denilebilir mi sence? Ben de kariyer yapmak için gitmeyi düşünüyorum
i am groot i am groot
Bu bir kalıp hani mizahi olarak da siyasi olarak da doğru veya yanlış ikilemdeyim ben de ama isteyenlere yapacak bir şey de yok yani...
moskovakurdu moskovakurdu
Yok isteyen gidebilir zaten. Ben sadece düşüncelerimi ve mültecileri ele alan bir kitap vardı istersen önerebilirim. Ona dayanarak düşüncelerimi dile getirdim. Zaten gitmek isteyen olursa hiçbir şey yapılmaz.
flucian flucian
Şu ana kadar kaç ülke gezdiğimi bilmiyorum ama inan bana hiçbir yerde sırf türk olduğum için yadırganmadım. Aksine daha sıcak davrananlar bile oldu "En başta amerika'da" Zaten öyle bir yadırgama içersine girenler de milliyetçiler olur genelde, e sonuç olarak ciddiye almam ben onları.
flucian flucian
Ben üniversite bittikten sonra 2 sene tecrübe kazanıp direktman abdye göçmek istiyorum mesela. Oradaki hayatı gördükten sonra buradaki hayatsa ben bu zamana kadar ne yaşadım diyorsun kesinlikle.
moskovakurdu moskovakurdu
Kardeşim zaten eğitim, kariyer için gidebilirsin. Ama giderken siktir olup gitmek dersen yanlış ben onu anlatmaya çalışıyorum yüreği güzel kardeşim ..
i am groot i am groot
Bizi de götür dkvldlslsls @flucian
moskovakurdu moskovakurdu
Bizi derken beni de kastetti yalnız jdjdkdkd
bu başlıktaki tüm girileri gör