yat alacaklara tavsiyeler

herr muller
Şimdi aynı arabada olduğu gibi yat alacak olanlar da büyük bir lüks vergisi artı kendisine bolca para harcamak zorunda kalıyor. Aynı araba gibi yat fiyat lari hollanda danimarka gibi kuzey avrupa ülkelerinde belki 3te 1i fiyatına alınıyor.

Işın guzel kısmı gidip hollandadan yat alırsanız vergisini de o oranda az miktarda hollandaya veriyorsunuz. Işın güzel kısmı deme sebebim hem gemi hem vergisi ucuza geliyor başka bir şey değil. Ancak geminize hollanda bayrağı asmak zorundasiniz. Sadece türkiyede sınırlar içinde kullanacağınız için türk bayrağını da yanına eklemeniz gerekiyor. Daha doğrusu hangi ülkeye giriş yaparsanız hem satın aldığınız ulkenin bayrağı hem de sınırları içinde olduğunuz ulkenin bayrağını takmak zorundasınız. Ancak başka bir ülkeden aldınız diyelim 6 ayda bir veya yılda bir değişiyor nereden aldıysanız gidip dönmeniz gerekiyor. Bu sene düşünüyoruz bu koşullar altında. Eğer alabilirsek söz komunistlere sınırsız patates ikram edeceğim hem de aramızda kalacak ^^
11
i am groot i am groot
Ben en sevdiğin komünist olarak şampanya da isterim havyar da
herr muller herr muller
Sen komunist değilsin biz seninle aynı düşünüyoruz. Önce istanbulda bana filtre kahve ısmarla sonra bkrz xd
i am groot i am groot
biliyorum da en doğrusu o yani bana göre dkvldlslsl tamamdır starbucksda hem de ^^
herr muller herr muller
Evet komunistlerin favori mekanindaaaaaaa
herr muller herr muller
Ajsjsjs yok sen mantıklı birisin içten diyorum:)
moskovakurdu moskovakurdu
Bi tur binim mi .d
herr muller herr muller
Bin bebegim ^^
moskovakurdu moskovakurdu
^^
albus percival wulfric brian dumbledore albus percival wulfric brian dumbledore
hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma, ne de gelinime hiç bir $ey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

:'( o değil de bizide gezdirsene bee muller 😁
herr muller herr muller
Haydaaaa bu yorum çok iyiydi hahaha
herr muller herr muller
Kanka sözüm var istanbulda buluşma ayarlasınlar taniscaz
bu başlıktaki tüm girileri gör