ırkçılık hakkında

emir
O zaman kürtler hakkında aşağılayıcı ve nefret söyleminde bulunanlar ile başlamalısınız. E.g. hewal ve öşek kelimeleri ile prim yapanlar, k*rt yazanlar.
5
odin odin
Öyle bir şey yapacaksam ilk başta senin de banlanman gerekir sana baktığımda sürekli ırkçılıkla ilgili başlıklar açıp milletle savaş açman huzursuzluk yaratıyor...
emir emir
Sayın moderatör bey sizden uzun süredir bu platformu kullanan biri olarak. Daha fazla kürt düşmanı ırkçıları savunmanızın sözlüğün tarafsız yapısına ilişkin kara bir lekedir.
odin odin
sayın emir bey 1 sene önce ki sözlükte de sizi hatırlamıyorum. benden uzun süredir kullandığını söylemen maalesef bunu doğrulamıyor.ikinci olarak da söylediğimi anlamadınız galiba. Dün aldığımız kararla ırkçılık yapanlar dedim bundan sonra gördüğün yerde bana bildirin. Aynı şekilde sizin iyiliğiniz için de şunu söylüyorum açtığın başlıklara falan dikkat ederseniz sevinirim. yazdığınla çelişmeni sağlıyor. Yine söylüyorum bundan sonra gördüğünüz zaman bana bildirin. Gereken ceza yönetim de konuşulup verilecektir.
emir emir
Tarafsızlığına güvenmediğim için böyle bir yaziyla karşılaştığımda diğer adminlere bildireceğim. Ha bu arada profilime bakarak sözlüğün temel başlıklarından bir kısmını benim açtığımı görebilirsin. Sevgiler.
odin odin
Tabi ki herhangi bir admine bildirebilirsin.
Not: Ben sadece sana böyle davranıyorum, bu izlenimi sen yarattın...
Sevgiler...
bu başlıktaki tüm girileri gör