emir

anne boleyn
ortalığı karıştırmaya çalışan habire kürtler üzerinden acıtasyon kasıp türkleri kötüleyen sonra da kendisine cevap verildiğinde "laik sözlük ırkçı yuvası" diye ağlayan bir yazar.

kardeşim habire kürtlerle ilgili başlık açma gibi bir derdimiz yok, durup dururken onları aşağılama gibi bir derdimiz de yok iken habire kürtler üzerinden demagoji yaparak baydınız. yetti ulan. sonra yanıt verilince de sağa sola ağlayıp durmayın. bir şey yapıyorsanız arkasında durun, laf gelince de millete ırkçı yaftası yapıştırıp durmayın.

hayır anlamıyorum habire ırklar üzerinden yürüyen bunlar, habire ırkları karşılaştıran bunlar iken bunlara cevap verince suçlu türkler oluyor. bırakın bu kafaları. bunaldım lan.

bu arada sanırım arkadaş atatürk'ü sevip sayan biri iken türkiye'nin bölünmesini istemesi nasıl bir ironidir. o adamın savaş verdiği toprakların, hepimize miras bıraktığı ve bölünmeyeceğini defalarca belirtmesine rağmen tamamen onun mirasına zıt olan bölücülüğü savunmak nasıl bir kafa yahu. kendinize gelin.
5
emir emir
Sadece kürtleri savunmuyorum. Ermeni, rum etc. Siz ırkçıların kafasına birşeyler sokana kadar yazılarıma devam edeceğim.
anne boleyn anne boleyn
türkler zaten hep ırkçı.s bir siz ırkçı değilsiniz eyv kardeş ağlama sonra ırkçı diye benden günah gitti
emir emir
Türkler ırkçı değil. Sen ırkçısın.
anne boleyn anne boleyn
en büyük ırkçı sizsiniz kardeşim türklere düşmansınız :d bizler de sizin zihniyetinize düşmanız ama iğrenç zihniyetinizi kürtleri kullanarak yaptığınız için laflarımız kürtlere gidiyor gibi oluyor haberin olsun sonra ağlama
emir emir
Nasyonalist bir ırkçı kendi milletini kutsallaştırarak diğer milletlerin varlığını dahi kabul etmez. Benim babanem çekik gözlü bir türkmendir. Türklere düsman değilim, aynı şeyi bir kürtte yapsa onunda milletini aşağılarım. Benim derdim türkle kürtle değil nazilerle.
bu başlıktaki tüm girileri gör