türkiye atatürk resimli ve nasyonalist sözlük yazarları partisi

emir
Atatürke laf eden olmaz haşa. Bunların profiline atatürk resmi koyup nasyonalist fikirleriyle bizlere saldırdığını ima ediyorum.
her boka muhalefet her boka muhalefet
ben de diyorum ki nasyonalist olmak yada başka bir görüşte olmak saygı gösterilmesi gereken bir durumdur sırf onun görüşü farklı diye bu şekilde ötekileştirilemez.
emir emir
Dalgami geciyorsun atkadasim? Adamin kurtler hakkinda yazdiklarinin otekilestirici boyutunu elestirirken kullandigim nazi kelimesini mi otekilestirici buluyorsun? Git kendini cop bidonuna sok.
her boka muhalefet her boka muhalefet
kişi de kendi görüşünü açıklıyor ne var bunda ? Sözlükteki herkes kürtleri sevecek yada nefret edecek diye bir kaide yok. Sevmiyordur , nedenleri vardır eleştirir ve lafını esirgemez. Benim demek istediğim bu konuyu uzatıp sözlükte başlık açman.
emir emir
Uzatacagim gibi bunlar gibi serseriler yuzunden senin militarist nesil yetisiyor bok yoluna oluyorlar senelerce iki tarfat salyalarini akitarak birbirine dalasiyor. Sizde tum bu ayristirici kücük boklara yaprigim elestiriye alkis tutacaginiza bana saldirip sarlatanlik yapiyorsunuz. İyi gunler.
emir emir
Ayrica verilen her bkz'a entry girmek zorunludur. Biraz sozluk kullanmayi ogren.
her boka muhalefet her boka muhalefet
uslübe bak bir de ciddi almamı bekliyorssun gülüp geçiyorum lol. şarlatanlıkmış :D neyse daha da tartışmayacağım. Kimileri militarist olur kimileri olmaz demek istediğim şuydu onca görüşe saygın varken neden sağ görüşüne saygın yok ?
emir emir
Gercekleri savundugun icin bu sag militaristler kapina dayandiginda üslubu görürsün.
her boka muhalefet her boka muhalefet
kardeşim bak kimse mükemmel off süper demiyorum. her görüşün eksiği yanlışı var tabi. sağcıların da yanlışları vardır solcuların da elbet. Bu yanlışlardan birine sağcıların kişiler üstünde baskı kurması örnek olarak verilebilir. Hala demek istediğimi idrak edemedin. Sadece saygı duyman gerektiğini düşünüyorum bu da benim şahsi düşüncemdir.
emir emir
Benim nazi fikrine tahamülüm yok çünkü bana dokunuyor bana zaraeı var türkiyeye zararı var. Boş yapma natzi devem et. Nazilere saygı duyulmasını bekleyen bir insanla muhakeme etmiyeceğim.
her boka muhalefet her boka muhalefet
Haydaa nerelere çekiyorsun konuyu gülüp geçiyorum. O zaman bir insan sana eğer şunu derse hiç şaşma senin sol görüşlerin benim ahlakıma zarar veriyor , türkiyeye ve nesile zarar veriyor sana suygu duymam defol derse hiç şaşma iyi geceler öptüm iki gözünden
emir emir
Sol fikirlerin ahlakına dokunduğunu kanıtlayabilir ise (ki ajlaksızlığın muhafazakarlıktan beslendiğini belgelerim) o zaman elini öperim sayın küçük hitlerin. Ama ben onun militarist fikirlerinin dünyada nelere mal olduğunu çok rahat kanıtlayabilirim.
emir emir
Ayrıca onun sağ fikirleri yok nazi fikirleri var. Bir milleti aşağılamak, yok sayamak, linç düşünmek, ordusunu pohpohlamak... Tüm nazi özelliklerini barındırıyor küçük bok.
bu başlıktaki tüm girileri gör