laik sözlük kürtçü baskını

emir
Teste soksalar tükürüğünden 7 ceddinin antep kürdü olduğu anlaşılacak olan yazar beyanıdır. Kürt baskısı yok, sözlük iq yükseltme ve ırkçı dezanfekte çalışmaları var. Kudur pis nazi kudur.
11
her boka muhalefet her boka muhalefet
nazilik ne alaka ya haplanıyorsunuz galiba herkesi nazi görüyorsunuz falan :D
emir emir
Bkz; nasyonalizm
gralder gralder
ırkın boşnak. fakat senelerdir türkiyede yaşıyorum ve türklüğü benimsemiş birisim. kürtlükle alakam yok. 7 ceddi kürt olan sensin ben değil.
gralder gralder
Ayrıca buraları siz olmadan önce gayet temizdi
emir emir
Sen türk değilsen ve senelerdir burda yaşadığın için ben türküm diyorsan bu daha ciddi bir problem. İnsanın atalarını, kanını, anasını babasını reddetmesinden daha kötü ne olabilirki?
emir emir
Bazı değerlerinden ödün vermişsin. Herkesin asimile olarak değerlerinden ödün vermesini bekleme.
gralder gralder
Ne Mutlu Türküm diyene demiş Atatürk. Ben sadece bu cevabı veriyorum sana.
emir emir
Yurtta barış demiş atatürk. Askerlik yapacakmısın bilmiyorum sayın burjuvazi fakat binlerce genç senin gibi düşünenlerin faşist eylemleri yüzünden ölüyor. Çözüm savaşla olmaz çağdaşça olur.
gralder gralder
Faşizmin anlamını bilmediğin açıkça ortada, bide gelip bırda gaşist diyorsun bana. Dur anlatıyım, faşizm devletin çıkarları için hertürlü kötü olsun veya olmasın herşeyin yapılmasıdır. Ve ben hiçbir yazında devlet ile ilgili birşeyden bahsetmedim
emir emir
Bende devletin bu faşit eylemini desteklediğini söyledim zaten. Tabi sende faşistsin o da ayrı konu. Kürt diye bir milletin varlığını kabul etmiyecek kadar devletinin kötü eylemlerini destekliyorsun.
gralder gralder
Tabi destekliycem ülkemden parça alıp ülke kurmak isteyene güleryüzlü mü oluyum beyninmi yok
bu başlıktaki tüm girileri gör