ilber ortaylı

cahilterbiyecisi
Ömrünü flash bellek olarak gecirmis, bilgi birikimi yuksek, fikirsiz, saygisiz, ırkçı bi amca
5
oijya adam oijya adam
ya adam sıçsa bokunun IQ seviyesi seninkinden yüksek olur
oijya adam oijya adam
ülkede mantıklı konuşan kim varsa karalayın zaten
cahilterbiyecisi cahilterbiyecisi
Kendi ideolojisinden oteye hicbir seye saygisi olmayan, bilgi sahibi ancak fikir sahibi olmayan, son olarak milyonlarca insanin saygi duydugu staline hiyar deme curetini gostermis aptalin tekidir ilber ortayli.
Simdi ben bu bu sozlukte ataturk hıyarı desem, yirmi dil bilip, otuz tane doktora sahibi de olsam yerden yere vyrurlar beni. Neden? Cunku bir degere, bir lidere saygisizlik etmis olurum. Elestiri baska, saygisizlik baska. Ataturk lider, diger herkes hiyar falan...
Uslubundan karaktersiz biri olduğun çok acik anu Mara.
Bu yorumu sana değil de, ek bilgi olarak yazdigimi dusun. Zira senin tarznda birine cevap yetistirecek degilim
oijya adam oijya adam
Sevgili cahil, yıllarını okuyarak ve araştırarak geçirmiş, çoğu insanın kabul görmeyeceği yerlerde, kabul görmüş ve saygı gösterilmiş bir adamdan bahsediyoruz. yaptığın şey eleştiri değil, senin fikirlerin uyuşmuyor diye birine fikirsiz diyebiliyorsan eğer bu senin cahil olduğunu gösterir. ilber ortaylı hayranıyım demiyorum ama okuyan, bilgi birikimi kuvvetli olan ve düşünür birisi için bu kadar sığ bir düşünce ile açıklama yapmadan aptalca bir başlık açarsan, sana o üslup ile karşılık veririm. atatürk'e hıyar dersen o senin hıyarlığın olur ve ideolojiler ile gram yakından uzaktan ilgim yoktur. iyiye iyi kötüye kötü diyen birisiyim.
oijya adam oijya adam
adam karşına çıksa kekelemekten başka hiç bir şey yapmazsın eminim. ilber ortaylı'nın tavırlarını, vucut dilini ve bir çok hareketini ben de beğenmiyorum zaten. girilerine bakılınca anlaşılıyor ki her insan gibi sen de bir egoya sahipsin, bırak o da insan o da bir egoya sahip. ama gidipte mantıklı bir açıklama yapmadan, eleştiri yapma ve mümkünse karakterden bahsetmeden önce kendine bir bak. sevgiler, iyi günler.
bu başlıktaki tüm girileri gör