kendi cinsiyetin ile beraber olduğun rüyalar görmek

homosexual varus
Sevgilimi görüyorum. Bence gayet doğal.
kutsalchomar kutsalchomar
gerçekten homoseksüel misin?
homosexual varus homosexual varus
Emmmm.. evet?
kutsalchomar kutsalchomar
Acaba doğuştan böyle olduğunu mu yoksa öğrendiğini mi düşünüyorsun?
zirvedekicahil zirvedekicahil
Araya dalmak gibi olduysa özür dilerim ancak freud'a göre erkekler %46'ya kadar çıkabilen bir oranda biseksüeldir [veyahut uygun şartlara itildiklerinde biseksüel davranışlar sergileyebilirler]. Günümüzde bu oranın bu kadar yüksek olmamasının nedeni erkeklere cinselliklerini keşfetmek için bir şans verilmemiş olması ve erkeklerin de bu konuyu gerek sosyal baskılar gerekse empoze edilen önyargılar nedeniyle araştırmamış olmasıdır.
kutsalchomar kutsalchomar
ben de senin gibi düşünmekle birlikte biseksüel olduğumu düşünüyorum.
zirvedekicahil zirvedekicahil
"Düşünüyor" musun yoksa emin misin? Cinsel yönelim konuları oldukça kafa karıştırıcı olabilmekte, eğer yardıma ihtiyacın varsa / olursa, yardımcı olabilirim. Kinsey ölçeğine göre nerede olduğunu biliyor musun mesela?

kutsalchomar kutsalchomar
1 baskın düzcinsel; nadiren eşcinseldir
zirvedekicahil zirvedekicahil
Freud "bilinçaltı, bilince giden kral yoludur" [yada bunun gibi bir şey] der. Eğer hiçbir eşcinsel deneyim yaşamadıysanız bilinçaltınızda bu gibi şeylerin oluşması normal.

Bu konularda onlarca farklı görüş olsa da bir cinsiyetten gerçekten hoşlandığınızı bilmeniz için "romantik çekim + cinsel çekim" yaşamanız gerek. Yani sadece seks değil, hoşlandığınız bir erkeğin elini tutmak, gözlerine bakmak falan filan gibi eylemlerden de hoşlanıyor olmanız gerekiyor.

Tabi bu her erkeğe olacak diye bir şey yok, özellikle de 1 gibi bir durumda. Heteroflexible da olabilirsiniz mesela. Eğer bir erkeğe [oranı, yüzdesi vesiresi farketmez, bir tane bile olsa yeter] aşık olabiliyorsanız, biseksüelsiniz demektir.

[tumblr girl mod: on] neels visser ve francisco lachowski ile aynı dünyada yaşıyoruz, böyle bir dünyada biseksüel olunmaz mı? [tumblr girl mod: off]

kutsalchomar kutsalchomar
teşekkürler
zirvedekicahil zirvedekicahil
Ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
yedi bela makasl sincap yedi bela makasl sincap
abi bunlara takılmayın yahu, ben de kendimi neler neler sandım da ne oldum. aseksüel olmak istiyorum şuanda,üzgün surat.
sana zarar vermeyecekse denemekten çekinme, belki hoşuna gidebilir.ama insanları iyi seçmek gerek. erkek için çıldırdığım zamanlarda bile erkeklerden soğutan insanlar oldu,ki önyargılı biri değilim, en azından önyargılarım kararlarımı etkilemiyor.
kutsalçomar sevişelim mi iks de.
bu başlıktaki tüm girileri gör